Speltips 23/3 Blackpool – Petersborough United | League 1

Speltips 23/3 Blackpool - Petersborough United | League 1

Speltips 23/3 Blackpool – Petersborough United | League 1
Ligatvåan Petersborough besöker Blackpool i en viktig match om tre poäng som bägge lagen går för.

Blackpool har just nu en mycket fin form och har inte förlorat sedan den sjätte februari på bortaplan mot Ipswich Town. Därefter har man fem vinster och fyra oavgjorda resultat vilket är ordentligt starkt för ett mittenlag i League 1 eller för all del oavsett ligaplacering. Man har spelat 33 matcher vilket är färre än lagen ovanför som har spelat mellan 34 och 37 matcher och där har man en enorm fördel att kunna knappa in på övriga lagen som står på en kvalplats till en uppflyttning i ligasystemet. Man är extremt bra rent defensivt och har endast släppt in ett mål under sina fyra senaste matcher, dock så har man endast gjort tre mål och vi kan därmed dra slutsatsen att man är ett defensivt balanserat lag. Man tar emot Petersborough i en tuff match där bägge lagen går för tre poäng och det ska bli intressant att se om hemmalaget lyckas förlänga sin svit utan förlust.

Petersborough United står på en andraplats i ligan, med två matcher mindre spelade än ligaledarna Hull City så skiljer det lagen tre poäng. Man har dock ingen superform och har endast vunnit två av sina sex spelade matcher, övriga matcherna har man två oavgjorda samt två förluster. Man spelade senast 3-3 på bortaplan mot Rochdale som ligger sist i ligan och detta är inte direkt något styrkebesked för ett lag som står på en andraplats och vill vinna ligan. Man har alltså en tuff match framför sig mot ett Blackpool i en mycket bra form. Ska man lyckas plocka tre poäng så behöver man se till att spela en defensivt bra match eftersom att offensiven sällan är ett problem för Petersborough. Huruvida man lyckas med detta eller inte återstår att se.

Speltips 23/3 Blackpool – Petersborough United | League 1

Speltips | Dubbelchans – X/2 | 1,42 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Den här matchen är på förhand mycket svårförutsedd med tanke på att hemmalaget har en mycket bra form samtidigt som Petersborough med sämre form går för ligaseger. Vi hade velat spela på en bortavinst om inte det vore för Petersboroughs svagare form och därför så väljer vi istället att spela en dubbelchans med utfallet X/2 då Blackpool tenderar att ofta spela oavgjorda matcher samtidigt som det är dags för Petersborough att göra sig ett lyft med tanke på formkurvan. X/2 till 1,42 är därför spelvärt under tisdagskvällen och vi håller tummarna för er som ryggar detta spel!

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar