Speltips 23/2 Atletico Madrid – Chelsea | Champions League

Speltips 23/2 Atletico Madrid - Chelsea | Champions League

Speltips 23/2 Atletico Madrid – Chelsea | Champions League
Möte ett av två mellan lagen spelas i Madrid mellan Atletico Madrid och Chelsea. Bägge lagen har haft svackande stunder under säsongen och vi förväntar oss en jämn match.

Atletico Madrid har börjat svacka mot slutet och har vunnit en av sina fyraste matcher. Man åkte på en förlust på hemmaplan senast mot Levante och har tappat sitt försprång i La Liga men leder dock fortfarande tabellen med en match mindre spelad. Nu gäller det att man sätter fokus på Champions League och ser till att ta med sig ett bra resultat vidare inför möte två. Man har ett mycket bra lag på papper och är otroligt samspela och kan ta sig mycket långt i årets upplaga av Champions League så länge man sköter den defensiva biten. Offensivt sätt så har man varit produktiva där Suarez har haft en nyckelroll. Ska man lyckas slå Chelsea så behöver man se ttill att göra en offensivt bra match då Chelsea varit mycket starka defensivt på sistone. De har endast släppt in två mål under sina sju senaste matcher. Atletico Madrid har en tuff uppgift framför sig men behöver främst se till att ta med sig ett bra resultat inför returmötet.

Chelsea har en mycket bra form just nu och har endast förlorat en av sina tio senaste matcher. Förlusten kom mot Leicester City på bortaplan den 19 januari och sedan dess så har man spelat oavgjort två gånger och vunnit resterande matcher. Thomas Tuchel som nyligen tagit över laget efter Lampard ser ut att verkligen ha fått ordning på laget och det ska bli intressant att se hur han väljer att spela mot Atletico Madrid. Vi vet att Tuchel har ett brett register och kan variera sitt spel och vi tror på att han kommer ställa till det för Atletico Madrid. Hemmalaget är knappa favoriter inför detta möte och vi tror att Atletico Madrid ser till att vinna matchen då Chelsea inte nödvändigtvis måste spela för en vinst. Dock så har man ett mycket bra facit sett till sina senaste matcher och lyckas man stoppa Suarez så finns det stor chans till att man tar med sig en vinst hem till London.

Speltips 23/2 Atletico Madrid – Chelsea | Champions League

Motivering
Hemmalaget är knappa favoriter inför detta möte och vi tror att Atletico Madrid ser till att vinna matchen då Chelsea inte nödvändigtvis måste spela för en vinst. Vi väljer därför att spela på en rak hemmaseger som ger oss ett bra odds. Lycka till!

Speltips | Atletico Madrid-vinst | 2,77 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar