Speltips 23/12 Milan – Lazio | Serie A

Speltips 23/12 Milan - Lazio | Serie A

Speltips 23/12 Milan – Lazio | Serie A
Vad passar inte bättre än en toppmatch i Serie A dagen före julafton? Ett trubbigt Milan utan Zlatan Ibrahimovic har en tuff match framför sig mot Simone Inzaghis Lazio som gjorde en mycket bra match mot Napoli i helgen.

Milan lyckas fortsatt behålla sin legaledning och har en poäng före Inter och fyra poäng före Juventus. Sedan är det ett glapp på ytterligare tre poäng ner till Roma som ligger på en fjärdeplats. Det har gått bättre för Milan än vad de flesta förväntat. Dock så har man en skadedrabbad trupp och även en avstängning på Kessié som inte startar på mittfältet denna afton. Utöver Kessié så saknar man Bennacer och även Tonali som dragit på sig en skada i matchen mot Sassuolo. Zlatan Ibrahimovic är även utanför truppen fram tills någon gång i januari och Milan behöver ta fram något alldeles extra om man ska lyckas plocka tre poäng mot Lazio under onsdagskvällen. Pioli har gjort det mycket bra och mycket kommer att hänga på portugisen Rafael Leao. Huruvida Milan lyckas mot Lazio återstår att se, men senast Lagen möttes så lyckades Milan oväntat ta en trepoängare på bortaplan i 0-3 vinsten.

Lazio har blandat och gett under den här säsongen. Just nu står man på en åttondeplats efter 13 matcher och med sina 21 poäng så behöver man nå ikapp storstadskonkurrenten Roma om man ska lyckas plocka en plats i Champions League. Vi har sett Lazio i bättre form, men man lyckades visa upp ett mycket bra spel i senaste matchen mot Napoli på hemmaplan i helgen där man gick av planen med en 2-0 seger i bagaget. Matchen innan så spelade man 1-1 mot Benevento efter att i omgången tidigare ha förlorat med 1-2 mot Hellas Verona. Vad vi kan vänta oss från Lazio är svårt att säga, men det kommer definitivt bli en tight match. Styrkorna i Lazio är kontringsspelet och sättet man transporterar bollen i trånga ytor. Man lyckas lösa mycket knutar men det gällar att man sköter det defensiva arbetet när man ställs mot ett lag som Milan.

Speltips 23/12 Milan – Lazio | Serie A

Speltips | Kombinationsspel – Över 2,5 mål och bägge lagen gör mål | 1,86 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Motiveringen är enkel, om vi adderar bägge lagens 10 senaste matcher så ser vi att i 16 av dessa matcherna så har bägge lagen gjort mål och även släppt in ett mål. Sedan så har 13 av 20 matcher slutat över 2,5 mål. Därför så väljer vi att spela detta kombinationsspel och lutar oss mot statistiken och spelar på sannolikheten.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar