Speltips 22/10 | Tottenham – Liverpool

Speltips 22/10 | Tottenham – Liverpool. Här kommer dagens höjdpunkt i Premier League. En match många har väntat på att få kolla. Spurs mot Pool i en het match som spelas i London. Dessa två lag är just nu väldigt heta i både ligan såväl som i Champions League. Hemmalaget kryssade mot Real Madrid och bortalaget vann med hela 7-0 mot Maribor. Dock är det skillnad på Madrid och Maribor.

Just nu ligger Tottenham på en tredjeplats i PL efter Manchester City och Manchester United vilket visar att detta året är man på gång och vill utmana på riktigt. Dock är Manchester City överlägsna just nu. Mycket kan hända i ligan och skulle Tottenham ta tre poäng idag så ligger man lika med Man United och bara fem poäng bakom Man City. Liverpool blir också starkare och starkare på en åttonde plats i ligan just nu men skulle vid vinst kunna ta sig förbi Chelsea på fjärdeplatsen idag.

Två roliga lag att kolla på match efter match och denna matchen kommer förmodligen bli väldigt spännande idag. Frågan är bara vilket lag som kommer prestera mest. Hemmalaget har med sig alla fansen och dessutom Harry Kane som är en riktig hjälte i Laget.

Dagens Speltips 22/10 | Tottenham – Liverpool. Vi tror på att det blir en väldigt fartfylld match idag och press från båda sidorna vilket kommer skapa en hel del lägen i matchen och kanske en hel del mål. Vi kommer att chansa på att det blir några mål i matchen och har då valt över 2.5 mål i matchen till ett odds om 1.74 gånger pengarna hos ComeOn som också erbjuder Cash Out och en härlig insättningsbonus för nya kunder.

Speltips 22/10 | Tottenham – Liverpool

Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.74 @ComeOn | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar