Speltips 22/10 | Leganes – Bilbao

Speltips 22/10 | Leganes – Bilbao. Här spelar två mellanklubbar i La liga. Matchen spelas 18.30 Svensk tid på Estadio Municipal de Butarque, Leganés. Vad ska man egentligen säga om dessa lagen. Hemmalaget kom nyligen upp i första divisionen alltså La Liga. Athletic Bilbao har spelat i högsta ligan ett bra tag och setts som ett av de starkare lagen i den Spanska ligan.

Bilbao har dock inte gjort så stort intryck de senaste säsongerna kan tyckas. Just nu ligger man på 11e plats tillsammans med lag som Celta Vigo och Levante.

Dock har det bara gått 8 matcher men man kan tydligt se att laget inte har de kvaliteter som de brukar. Bilbao spelar i samma grupp som Östersund i Europa League där dom nästan åkte på en 2-1 torsk men fick in ett kvitteringsmål i slutet. Det Svenska lilla laget Östersund som spelar sin första säsong i Allsvenskan spelade alltså bättre än detta Spanska lag vilket säger rätt mycket.

Leganes är inget topplag men däremot kan man se att dom är rätt offensiva och spelar rolig fotboll och dessutom verkar det finnas lagkemi vilket kan vara nyckeln till att laget ligger på 7e plats efter de större lagen i La Liga. Det skiljer bara 4 poäng upp till 3e platsen. Hemmalaget spelar bra och har inte förlorat på fem matcher.

Vi vill presentera Speltips 22/10 | Leganes – Bilbao där vi faktiskt tror mest på att hemmalaget kommer att lösa vinst. Delvis för att det är på just hemmaplan men också för att laget känns mycket starkare än vad Athletic Bilbao gör just nu för tillfället. Det vi tänker spela på idag är att Leganes vinner matchen till ett odds om 2.40 gånger pengarna hos ComeOn som är en riktigt skön spelsida. Nya kunder kan dessutom ta del av oddsbonusar. Välj en bonus på hela 100% upp 3000kr att spela med.

Speltips 22/10 | Leganes – Bilbao

Spel: Leganes vinst
Odds: 2.40 @ComeOn | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar