Speltips 22/10 | IFK Göteborg – Östersund

Speltips 22/10 | IFK Göteborg – Östersund. Nu kommer vi till denna matchen. En Allsvensk match som egentligen är ganska rolig med tanke på att IFK Göteborg är ett lag som tidigare har blivit mästare i Europa flera gånger. Nu är det Östersund som gör sin resa i Europa och har tagit sig vidare från kval till gruppspel. Mot stora lag som Galatasaray och PAOK vilket är en bragd för ett lag som precis tagit sig till Allsvenskan.

Kikar man lite lätt på tabellen i Allsvenskan så ligger bortalaget faktiskt före Göteborgarna med sex poäng. Det är ganska bra med tanke på att IFK egentligen borde vara det bättre laget. Säsongen är över kan tyckas då ligan redan är avgjord men däremot så finns det faktiskt poäng som är viktiga idag ändå. Om Östersund vinner alla sina matcher så kan man ta tredjeplatsen och då säkra upp Europa League kvalplats igen. Däremot så får inte Djurgården eller Häcken vinna sina matcher.

Göteborg har egentligen inte så mycket att spela för förutom sin stolthet och kärlek till klubben och alla som kollar och stöttar klubben. Det kan bli en spännande match oavsett. Göteborg har ett lite blötare och regnigare klimat än Östersund. Dessutom spelar man på en hybridmatta som bortalaget inte är vana vid.

Speltips 22/10 | IFK Göteborg – Östersund. Matchen kommer förmodligen att innehålla rätt mycket målchanser och en hel del press från hemmalaget som oavsett poängläge kommer att satsa fullt ut på att ta säsongens sista hemmaseger. Vi är osäkra på hur många mål och vilket lag som faktiskt tar poäng så vi testar ett helt annat spel. Vi kommer att chansa på att det blir över 10.5 hörnor i matchen. Båda lagen brukar göra mycket hörnor och en hel del inlägg från sidorna spelas åt båda håll. Dessutom så är det regn i Göteborg enligt SMHI som också brukar bidra med lite fler hörnor.

Speltips 22/10 | IFK Göteborg – Östersund

Spel: Över 10.5 hörnor i matchen
Odds: 2.00 @ComeOn | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar