Speltips 22/8 Bolton Wanderers – Birmingham City

Speltips 22/8 Bolton Wanderers – Birmingham City | Vi vänder blickarna till de brittiska öarna och tar oss en närmare titt på en match i Championship. Det blir en match där bägge lagen kommer att vara passiva och försiktiga av sig. Skulle något av dessa lagen förlora så har man helt plötsligt haft en dålig inledning på säsongen om man sammanställer siffrorna.

Bolton Wanderers har vunnit två av sina tre matcher och spelat oavgjort i en av dessa matcher. Man har haft en stark inledning på säsongen och förväntas vara ett tufft motstånd för Birmingham City som gästar Bolton under onsdagsaftonen. Bolton är det formstarkare laget och har plockat sju poäng i jämförelse med Birminghams ynka två poäng och därför så ser vi hemmalaget som favorit i detta möte. Birmingham är ett tufft lag att möta men en trepoängare är ett måste om man ska vara uppe och konkurrera med de bästa.

Birmingham City har haft det betydligt tuffare och har under sina tre matcher spelat oavgjort i två av dessa och förlorat en. Man har enbart gjort 2 mål framåt och släppt in 3 vilket tyder på ett svagt resultat och om man inte kommer igång med anfallsspelet så kan det här bli en tuff säsong för Birmingham. Nu gäller det att höja sig en nivå och åka till Bolton och plocka poäng om man inte vill få sig en rejäl uppförsbacke framöver.

Speltips 22/8 Bolton Wanderers – Birmingham City

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Hemmalaget vinner (2,95 gånger insatsen)
Motivering | Birmingham har fått en tuff inledning på säsongen men har enbart släppt in tre mål på tre matcher, vilket är ett okej defensivt arbete även om det är en bra bit ifrån ett optimalt resultat. Bolton har gjort fem mål och släppt in tre stycken vilket har gett Bolton totalt 7 poäng på två matcher och det går inte att undgå att spela Bolton men tanke på deras höga odds och deras form i jämförelse med Birmingham.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Hemmalaget vinner | Odds 2,95 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar