Speltips 22/8 Ajax – FC Dynamo Kyiv CL-kval

Speltips 22/8 Ajax – FC Dynamo Kyiv CL-kval | Dags för CL-kval och det är sista omgången och ett av lagen kommer att kvalificera sig till gruppspelet. Bägge lagen är två lag som har bra form och bör kunna göra en bra prestation i CL.

Ajax har en bra form och har gjort tio mål och släppt in fem mål under de fen senaste matcherna som är en helt okej siffra vad gäller målskillnad, men man har gjort målen fördelningsvis i rätt matcher och därav så har man inte åkt på någon förlust. Man har slagit ut både Standard Liege och Sturm Graz och nu väntar det svårast motståndet hittills. Man har haft ett övertygande spel och vunnit med 3-0 och 3-1 mot dessa lag och målformen är minst sagt på topp. Att Ajax gör mål i den här matchen råder det ingen tvivel över, dock så behöver försvarsspelet fungera och mot Dynamo Kyiv så har man inte råd att göra några misstag.

FC Dynamo Kyiv har en riktigt bra form, man har gjort totalt fem mål och enbart släppt in ett enda mål under de fem senaste matcherna vilket med andra ord innebär att Dynamo Kyiv är redo för att möta Ajax. Man har slagit ut Slavia Prague efter 1-1 på bortaplan och en övertygande 2-0 vinst på hemmaplan och nu är det dags för en mer etablerade motståndare, Ajax. Det blir en riktigt tuff match och som bortalag så gäller det att se till att inte Ajax gör några mål och om Dynamo Kyiv är tillräckligt bra för att hålla tätt bakåt har vi fått se under de senaste matcherna och ett bra försvarsspel är vad vi förväntar oss.

Speltips 22/8 Ajax – FC Dynamo Kyiv CL-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Antal mål – Under 2,5 (1,85 gånger insatsen)
Motivering | Det är dags för det sista dubbelmötet för bägge lagen och de har två matcher på sig att visa att de är tillräckligt bra för att spela CL-gruppspel och vi förväntar oss en passiv match där individuella misstag kommer att vara avgörande. Det kommer att vara en jämn match och vi ser inte något av dessa lag som favoriter. Bägge lag är tillräckligt kvalificerade för ett CL-avancemang och därav tror vi på att det blir en försiktig match från bägge lagen och därav en match med få mål.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Under 2,5 | Odds 1,85 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar