Speltips 22/7 AIK – Brommapojkarna

Speltips 22/7 AIK – Brommapojkarna | Dags för veckans sista speltips och den här gången handlar det om AIK som tar emot Brommapojkarna.

AIK fortsätter att gå som tåget. I returmatchen i Europa League-kvalmatchen så ställdes AIK mot Shamrock Rovers och gick vidare efter 0-1 vinst på bortaplan och 1-1 på hemmaplan. AIK har en defensiv som är i en otroligt bra form och det offensiva spelet fungerar också som det ska. Man har enbart släppt in två mål på de fem senaste matcherna vilket är ett grymt facit. AIK har en förlängningsmatch på 120 minuter bakom sig och kan vara lite trötta i benen då det enbart varit två dagars vila men man har en tillräckligt bra och bred trupp som bör fälla Brommapojkarna utan några större problem.

Brommapojkarna som klubb mår inte alls lika bra som AIK för tillfället och man befinner sig på en 14e plats och har två poäng upp till Trelleborgs FF som ligger på 13e platsen. Man har enbart en vinst på de fem senaste matcherna och tre förluster vilket är under all kritik. Man ställdes senast mot Sirius och åkte på en tung förlust mot Sirius som hade med sig 5 poäng totalt under 13 matcher. För att Brommapojkarna ska kunna ta med sig en poäng mot AIK så gäller det att man håller högt fokus på sitt försvarsspel och bygger anfallsspelet på kontringar. Brommapojkarna har en tung match framför sig.

Speltips 22/7 AIK – Brommapojkarna

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Under 2.5 (2,00 gånger insatsen)
Motivering | AIK kommer att vara laget som styr matchen och de har under sina 10 senaste matcher spelat under 2.5 mål i åtta av dessa och det tror vi kommer att ske även den här matchen. Brommapojkarna ligger långt ner i tabellen, det är klasskillnad och resultatet kan dra iväg, kan man tycka, men eftersom att AIK har 120 minuter bakom sig i förra matchen så tror vi på att det blir en målsnål match.

Matchen startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Under 2.5 | Odds 2,60 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar