Speltips 22/6 Serbien – Schweiz VM Grupp E Omgång 2

Speltips 22/6 Serbien – Schweiz VM Grupp E Omgång 2 | Efter första omgången i Grupp E så lyckades Schweiz plocka en viktig poäng mot Brasilien och Serbien tog en trepoängare mot Costa Rica. Brasilien är favorit att vinna gruppen och andraplatsen är just nu öppen och förmodligen blir det antingen Serbien eller Schweiz som plockar den.

Serbien spelade en riktigt bra match i första mötet mot Costa Rica och lyckades skapa många chanser men enbart ett skott hamnade i mål vilket var Kolarovs frispark. Serbien har ett ovanligt bra lag på papper än vad de brukar. Laget har många stora namn bestående av Nemanja Matic, Mitrovic, Ljalic, Kolarov och sist men inte minst den otroligt viktiga Sergej Milinkovic-Savic som har haft en otroligt bra säsong i Lazio. Serbien har ett fysiskt bra lag som jobbar bra ihop och är ett balanserat lag som förväntas vara ett tufft motstånd för Schweiz.

Schweiz har precis som Serbien ett balanserat lag med många offensivt starka pjäser så som defensivt rutinerade spelare. Startelvan består bl.a. av Lichsteriner och Rodriquez som är de defensivt mest rutinerade spelarna följt av Granit Xhaka och Behrami framför sig som är två bollvinnare. Längre fram på planen så har man Seferovic, Shaqiri och Zuber som ska göra jobbet. Schweiz har en otroligt bra form med enbart en förlust på sina 15 senaste matcher och 11 av dessa har slutat i vinst.

Inför kvällens match så tror vi på en jämn match med få mål men många chanser. Bägge lagen hade många chanser i första omgången men var inte tillräckligt vassa i sina avslut för att få med sig bättre resultat. Bägge lagen gjorde sina mål på fasta situationer, Kolarov på frispark och Zuber på nick efter en hörna. Eftersom att matchen är viktig för bägge lagen, delvis för Serbien som kan säkra avancemang och Schweiz som inte har råd att förlora just den här matchen så tror vi på en match som slutar oavgjort.

Speltips 22/6 Serbien – Schweiz VM Grupp E Omgång 2

Matchen mellan Serbien – Schweiz startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Oavgjord (3,05 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Båda lagen gör mål (2,18 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Oavgjord | Odds 3,05 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Båda lagen gör mål | Odds 2,18 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar