Speltips 22/6 Brasilien – Costa Rica VM Grupp E Omgång 2

Speltips 22/6 Brasilien – Costa Rica VM Grupp E Omgång 2 | Efter den första omgången så åkte Costa Rica på en förlust med 0-1 mot Serbien och Brasilien fick enbart med sig en poäng mot Schweiz. Det är dags för lagen att drabba samman i en dagsmatch i omgång 2.

Neymar och hans Brasilien lyckades enbart göra ett mål efter ett långskott av Coutinho som gick in i mål via stolpen. Brasilien skapade många chanser men spelade långt ifrån sin högstanivå och Schweiz lyckades störa brassarna och sätta enorm press på de. Inför matchen mot Costa Rica så gäller det att Brasilien rör sig mer än vad de gjorde mot Costa Rica. Det är dags för Neymar, Paulinho och den förväntade målskytten Gabriel Jesus att komma igång och man har inte råd att göra några misstag i omgång två.

Costa Rica hade en tuff match mot ett Serbien som var otroligt kreativa och efter mål av Kolarov på en frispark så fick man lämna stadion utan några poäng med sig. Man lyckades skapa några chanser men inget större än så. För att ta sig vidare från så måste man plocka en poäng i dagens match och helst en vinst. Vid en utebliven poäng så ska det mycket till för att Costa Rica ska ta sig vidare och då blir det svårt. Costa Rica måste ha ett tätt försvarsspel och inte låta Brasilien komma igenom backlinjen med deras genomskärare som de försökte med så många gånger mot Schweiz.

Inför dagens match så tror vi på att Brasilien dominerar matchen efter att ha spelat sämre i sin första match mot Schweiz och med tanke på att Brasilien enbart förlorat en av sina 15 senaste matcher och Costa Rica som inte har vunnit på de 5 senaste så tror vi på att det kommer gå fortsatt tungt för Costa Rica.

Speltips 22/6 Brasilien – Costa Rica VM Grupp E Omgång 2

Matchen mellan Brasilien – Costa Rica startar 14:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (1,88 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Resultat efter 20 minuter – Brasilien leder (2,95 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,88 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Resultat efter 20 minuter – Brasilien leder | Odds 2,95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar