Speltips 22/5 Örebro – Kalmar FF

Speltips 22/5 Örebro – Kalmar FF | Återigen dags för en intressant match i Allsvenskan. Kvällens fokusmatch handlar om Örebro som tar emot Kalmar FF.

Örebro ligger på 15 poäng och en femteplats efter 9 matcher medan Kalmar FF ligger på en fjärdeplats med 16 poäng på liga många matcher. Bägge lagen ligger på samma måldifferens, Örebro gör fler mål och släpper in fler medan Kalmar har lite målsnålare matcher.

Örebro har gått riktigt bra hittills och en hel del positiva besked inför kvällens match. Igboanike är tillbaka och efter två raka förluster för Örebro så är det dags att vända på trenden. Örebro har ett offensivt tilltalande spel som tillåter mycket kontringar framåt men även emot sig. Örebro är duktiga på att hitta sina spelare på sista tredjedelen av planen och är bra på att förvalta sina lägen, något som kan bli tufft för Kalmar om Örebro skapar lika många chanser som de alltid brukar.

Kalmar FF åkte på förlusten senast mot Brommapojkarna på bortaplan efter att ha haft 4 raka vinster. Kalmar är ett stort utropstecken den här säsongen och har en balanserad spelidé där både defensiva spelet och det offensiva spelet är i fokus. Att värdera när man ska anfalla och när man ska backa hem är något som Kalmar är duktiga på och det har varit en stor bidragande faktor till varför Kalmar FF är uppe i toppen och konkurrerar.

Inför kvällens match så har Örebro ett starkt hemmafacit mot Kalmar med 5 raka vinster på hemmaplan. Kalmar FF har imponerat många med sin fotboll som präglas av riskminimering och värderingar av lägen. På förhand så är matchen väldigt oförutsägbar men som alltid så har vi blandat in statistik blandat med dagsform och ser därför bortalaget som en liten favorit inför kvällens möte. För bägge lagen är den här matchen viktig med tanke på att bägge kommer från en förlust och därför tror vi på ett lugnt tempo där Kalmar FF kommer att styra spelet och ha ett stort bollinnehav.

Speltips 22/5 Örebro – Kalmar FF

Kvällens match mellan Örebro – Kalmar FF kickar igång 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Oavgjort (3,40 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (1,86 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Oavgjort | Odds 3,40 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Under 2.5| Odds 1.86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar