Speltips 22/12 Valencia – Sevilla | La Liga

Speltips 22/12 Valencia - Sevilla | La Liga

Speltips 22/12 Valencia – Sevilla | La Liga
Under tisdagen så har vi ett hett mötte mellan ett nedre mittenlag mot ett övre mittenlag. Fem poäng skiljer och bägge lagen går för full pott under denna afton.

Valencia har endast åkt på en förlust under sina åtta senaste matcher. Man har spelat en hel del oavgjort och står därmed på en 14e plats med 15 poäng. Vid vinst i detta möte så kan man (beroende på övriga matcher) plocka en 9e plats. På papper har man ett bra lag men senaste tiden i klubben har varit mycket turbulent. Trots detta så lyckas man plocka poäng i de flesta matcherna. Man är dock endast en poäng ifrån nedflyttningsplats och tabellen ser otroligt tight ut då Osasuna som står på plats 20 har 11 poäng. Man har därav inte råd att fortsätta spela på oavgjorda resultat utan behöver snarare hitta på något nytt nu.

Sevilla har en bra form och har under sina fyra senaste matcher endast släppt in två mål, och gjort åtta mål framåt, vilket är mycket bra. Under sina tio senaste matcherna så har man två förluster, vilket är mot Chelsea och Real Madrid. Sevilla som går för spel i Champions League inför nästa säsong behöver plocka tre poäng i detta möte för att inte halka efter fjärdeplatsen allt för mycket. Man har dock två matcher mindre spelade än Villareal som för närvarande står på plats 4 med 25 poäng. Man har ett mycket bra lag med etablerade spelare som Lucas Ocampos, Rakitic, Suso och även Navas och är därav favoriter i detta möte.

Speltips 22/12 Valencia – Sevilla | La Liga

Speltips | Över 2,5 mål | 2,20 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Under de sex senaste mötena mellan dessa lagen så har Valencia vunnit tre gånger, spelat oavgjort två gånger och endast en vinst för Sevilla. Bägge lagen är offensivt balanserade och är lag som spelar ett mycket rakt spel. De senaste 10 matcherna vardera (20 totalt) så har 13 av dessa slutat över 2,5 mål. Därav tror vi på en målrik match och över 2,5 till 2,20 ses som en tidig julklapp från tomten.

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar