Speltips 22/11 Napoli – AC Milan | Serie A

Speltips 22/11 Napoli - AC Milan | Serie A

Speltips 22/11 Napoli – AC Milan | Serie A
Säsongens hittills kanske på förhand hetaste match väntar under söndagskvällen. Ligaledarna Milan åker till Neapel för att kriga om tre poäng mot Napoli. Zlatan Ibrahimovic är i storform och vi ser enormt mycket fram emot matchen.

Napoli har än inte åkt på någon förlust i Serie A förutom skrivbordsförlusten mot Juventus som tog hårt på laget. Man fick även en poängs avdrag i och med händelsen där Napoli insisterade och ville åka till Turin trots att man inte fick tillåtelse. Hur som helst så har Rino Gattusos Napoli en mycket bra form och står på en tredjeplats efter sju spelade matcher och 14 poäng plockade. Man har endast tre poäng upp till Milan och den här matchen är verkligen en sexpoängsmatch där Milan har chansen att vid en vinst rycka ifrån Napoli. Det ska bli intressant att se hur man antar utmaningen och om man lyckas störa Milan som ännu inte förlorat någon match i ligaspelet. Napoli har en tillräckligt stark trupp och med en formstark Insigne och Osimhen på plan så har man all möjlighet att se till att Milan förlorar sin första match.

AC Milan har endast förlorat en match sedan uppehållet i mars och den kom för några veckor sedan mot Lille i Europa League. Chockerande var att man föll platt och åkte på en 0-3 förlust på hemmaplan. Nu är man revanschsugna och efter att ha spelat oavgjort senast mot Hellas Verona så gäller det att Milan studsar tillbaka så fort som möjligt. Zlatan Ibrahimovic har en mycket bra form men har dock missat tre straffar på kort tid vilket är oroväckande men samtidigt inget som påverkar hans prestation på plan. Man har en mycket tuff utmaning framför sig där man ska försöka gå för tre poäng på bortaplan mot Napoli. Lyckas Milan spela ett robust försvarsspel och ett agressivt spel offensivt med snabba omställningar så kan man mycket väl slå Napoli. Det blir intressant att följa matchutvecklingen minst sagt.

Speltips 22/11 Napoli – AC Milan | Serie A

Speltips | Över 2,5 mål | 1,71 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi väntar spänt på toppmötet i Serie A och kan konstatera att det här är en match som kan gå precis hur som helst. Dock så gör bägge lagen många mål i sina matcher och vi kan därav vänta oss en match med många chanser och rimligtvis över 2,5 mål om man förvaltar chanserna bra. Över 2,5 för 1,71 gånger pengarna är ett solklart spel inför söndagens toppmatch. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar