Speltips 22/10 Celtic – AC Milan | Europa League

Speltips 22/10 Celtic - AC Milan | Europa League

Speltips 22/10 Celtic – AC Milan | Europa League
Det är nu dags för oss att dra igång vårat första speltips rörande Europa League för den här säsongen. Det är inga mindre än Celtic som tar emot det otroligt formstarka AC Milan med Zlatan Ibrahimovic i spjutspetsen. En mycket intressant match väntar och vi har tagit fram ett hett speltips inför mötet.

Celtic är ett mycket bra lag som besitter rutin och talang, precis som Milan. Dock så är man inte lika bra som Italienarna, men har ändå all möjlighet att plocka tre poäng på hemmaplan. Man befinner sig i en bra form förutom att man åkte på en 0-2 förlust på hemmaplan i derbyt mot Rangers. Innan derbyt så hade man radat upp åtta vinster på raken vilket är riktigt bra. Nu ställs man mot AC Milan i en grupp bestående av Milan, Sparta Prag och franska Lille. Inte helt lätt grupp men Celtic har all kvalité att kunna ta sig vidare. Ska man lyckas plocka en trepoängare mot Milan så gäller det verkligen att man håller koll på de snabba kontringarna som Milan förlitar en stor del av sitt spel på. Man behöver även fortsatt spela en fin anfallsfotboll med ett stabilt försvarsspel som man gjort under de senaste bortsett från derbyt.

AC Milan har en riktigt bra form och har inte förlorat som sagt sedan innan covid-19 uppehållet i år. Man tog en blytung 1-2 seger i helgen i derbyt mot Inter och självförtroendet är på topp. Tränaren Pioli tillsammans med Zlatan Ibrahimovic har verkligen lyckats piska upp laget till ett vinnande lag som är på uppgång. Man har en riktigt bra form och vi förväntar oss att Milan ställer till det rejält för Celtic. Dock så ska det tilläggas att det aldrig är lätt att spela mot Celtic på bortaplan. Ska Milan lyckas plocka tre poäng så gäller det att italienarna fortsätter med sin kreativa anfallsfotboll och sköter det defensiva jobbet.

Speltips 22/10 Celtic – AC Milan | Europa League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Milan vinst (1,83 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast lagen möttes var i Champions League under säsongen 2013/14 och då vann Milan med 2-0 på hemmaplan och 0-3 på bortaplan i returmötet. Med tanke på att Milan vann sitt derby i helgen samtidigt som Celtic förlorade sitt derby på hemmaplan så tror vi att Milan har en enorm fördel rent mentalt. Att Milan plockar tre poäng är fullt rimligt med tanke på formen. 1,83 gånger pengarna bjuds det på genom William Hill. Passa på! (Och framför allt, lycka till!)

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar