Speltips 22/1 Benevento – Torino | Serie A

Speltips 22/1 Benevento - Torino | Serie A

Speltips 22/1 Benevento – Torino | Serie A
Vi startar helgen med en match mellan två formsvaga lag som ställs mot varandra i en dragkamp om tre poäng. Inzaghis Benevento tar emot Torino på hemmaplan.

Benevento står på en elfteplats i Serie A och har gjort det mycket bra med sina egna mått mätt. Man har åtta poängs försprång mot Torino som står på 18e platsen och man behöver se till att vända på formen för att inte avståndet ska minska. Inzaghi har spelar med ett mycket bra försvarsspel säsongen igenom bortsett från de två senaste matcherna mot Crotone och Atalanta. Atalanta var numret större än Benevento, vilket vi också kunde förutspå i förhand. Men att man skulle åka på en förlust mot Crotone med hela 4-1 kunde ingen förutspå.Man har tre vinster under sina sex senaste matcher och man behöver se till att hitta tillbaka till det solida försvarsspelet där Benevento sällan gjorde bort sig. Att man släppt in åtta mål de senaste två matcherna är tveklöst alldeles för mycjet och nu behöver man se till att plocka poäng mot Torino som har en riktigt tuff period. Huruvida Lapadula och resten av Beneventos offensiva pjäser lyckas med detta återstår att se.

Torino har haft det otroligt tufft den här säsongen och har endast plockat 13 poäng under sina 18 senaste matcher. Man står som sagt på en 18e plats och har en poäng upp till Cagliari som står på 14 poäng. Torino har nu sparkat Giampaolo som inte lyckats sätta prägel på Torino i positiv bemärkelse och ersättaren är Davide Nicola som ansluter från Lumezzane som spelar i de lägre divisionerna. Davide Nicola har tidigare tränat Torino under 2004 och det ska bli intressant att se om Torino lyckas få luft under vingarna i och med detta tränarbyte. Torino vann senast den 3e Januari mot Parma och har sedan dess spelat oavgjort två gånger och förlorat en match. Nu gäller det att man lyckas se till att få ordning på försvarsspelet och även bli vassare i anfallsspelet. För offensivt så har man haft problem med att skapa chanser under sina matcher. Torino har på pappret ett mycket bättre lag än vad tabellpositionen visar och vi hoppas att Torino kan få en omstart i och med tränarbytet. Det ska bli intressant att följa utvecklingen framöver. Man har en mycket tuff match framför sig och behöver se till att plocka poäng i detta möte, som inte kommer att vara lätt för bortalaget.

Speltips 22/1 Benevento – Torino | Serie A

Speltips | Över 2,5 mål | 1,91 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Detta är en match där bägge lagen kommer att gå för vinst. Bägge lagen har svag form och det finns ingen anledning för något av lagen att hålla tillbaka. Vid ett tidigt öppningsmål så kommer spelet att öppna upp sig och vi tror därför på en målrik match. Sett Beneventos senaste tre matcher så har 13 mål gjorts, (både insläppta och gjorda adderat) och med tanke på att Benevento är hemmalaget och även troligtvis blir det spelförande laget så väljer vi därför att spela på över 2,5 mål. 1,91 gånger pengarna är helt klart värt.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar