Speltips 21/9 Wolverhampton – Manchester City | Premier League

Speltips 21/9 Wolverhampton - Manchester City | Premier League

Speltips 21/9 Wolverhampton – Manchester City | Premier League
Wolves vann sin öppningsmatch och Manchster Citys match blev inställd. City beger sig mot Wolverhampton med tre poäng i sikte. En riktigt härlig match väntar under måndagskvällen.

Wolverhampton har en fin säs0ng bakom sig där man fört sin etablering i Premier League framåt. Man slog även Sheffield United med 0-2 på bortaplan i öppningsmatchen och nu ställs man på hemmaplan mot Manchster City vilket blir tufft. Man har riktigt fina spelare som Adama Traore, Raul Jimenez och Pedro Neto som ska stå för kreativiteten längst fram. Man har en erfaren trupp som kan ställa till det för många lag, men ska man lyckas ett storlag som Manchster City så gäller det att yttermittfältarna Traore och Marcal ger understöd till trebackslinjen när Manchster City har bollinnehavet.

Manchester City har som alltid en trupp som är favorittippad eller åtminstone i topp två vad gäller favoritskapet till en ligatitel. Guardiolas Manchester City har en trupp i världsklass och all anledning att ha en Premier League-titel som säsongsmål. Man har inför den här säsongen förstärkt laget med bland annat Nathan Ake från Bournemouth samt Ferran Torres från Valencia. De stora namn som lämnat laget är David Silva, Claudio Bravo samt Leroy Sané, där den sistnämnde är den största av dessa tre spelare vad gäller den här säsongen. David Silva har haft det tufft emellanåt och Claudio Bravo fick se många matcher från bänken. Man har alltså gjort ett bra fönster och har även favoritskapet med sig i den här matchen. Ska Manchester City lyckas plocka tre poäng på bortaplan mot Wolves så gäller det att man är beredd defensivt på kontringarna som man kan få emot sig när Wolves sätter fart längs kanterna.

Speltips 21/9 Wolverhampton – Manchester City | Premier League
Vi har en härlig match framför oss där två lag går för tre poäng, för storsatsande Wolves så blir det en tuffare match än för gästerna. Men man har fördelen med sig att man redan startat ligaspelet med en 0-2 seger medan City inte gjort sin första match ännu. Dock så sitter City på en salig blandning av både kvalité och talang vilket gör att vi tror på en stark start från Citys sida. En ledning i halvtid för blanka två gånger pengarna är något vi inte vill missa.

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtidsresultat – Manchster City (2 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 

Matchen startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar