Speltips 21/9 Milan – Bologna | Italienska Serie A

Speltips 21/9 Milan - Bologna | Italienska Serie A

Speltips 21/9 Milan – Bologna | Italienska Serie A 
Zlatans Milan entrar återigen San Siros portar i säsongsstarten i Serie A där man gästas av Sinisa Mihaljovic Bologna. Det blir ett fint möte mellan den forna milantränaren som tagit sig igenom både leukemi och corona under ett halvår och har trots detta lyckats prestera i ligaspelet från sjuksängen. Nu åker han till sitt andra hem, Milano för att ställas mot det nya Milan.

Milan har gjort det bra under transferfönstret. Man har förlängt Zlatans kontrakt och gjort säsongens prestigevärvning i Serie A, nämligen Sandro Tonali, som vi tidigare nämnt. Man har en riktigt bra form sedan uppehållet mellan mars och juni och nu tar man emot Bologna i en match där en fin start kan ingiva ytterligare självförtroende för Rossoneri i jakten på en plats i Champions League. Man är på papper ett lag som absolut kan ta en fjärdeplats. Inter, Juventus är egentligen de enda lagen som är klart starkare på papper och det här kan bli en säsong där Milan tar sin efterlängtade plats i CL. Dock så krävs det att man plockar de enkla poängen mot mittenlagen och bottenlagen. Något som Milan de senaste åren haft otroliga problem med. Man har ofta slagit många topplag men lyckats ställa till det för sig mot bottenlagen. Huruvida det här blir en enkel match för Milan eller inte återstår att se. Men favoritskapet är definitivt på de rödsvartas sida.

Bologna har blivit lite utav en slagpåse för Milan. Man har förlorat fem av de sex senaste matcherna och även spelat oavgjort i en av matcherna. Man har inte lika individuellt skickliga spelare och har en betydligt sämre trupp än hemmalaget. Ska man lyckas sätta press på Milan så gäller det att man fortsätter med en sittande backlinje som spelar raka passningar mot yttrarna som kan ta sig igenom Milan via kanterna. En trepoängare på bortaplan i en öppningsmatch mot Milan är otroligt svårt med tanke på form och kvalitéskillnaderna lagen emellan. Men vi har sett Bologna överraska tidigare och med hjärtat på rätt plats och med hjälp av ett distinkt anfallsspel så kan man lyckas plocka en poäng eller tre.

Speltips 21/9 Milan – Bologna | Italienska Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Milan vinst med -1 Handicap(1,90 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Med tanke på lagets form och mentala styrka med Ibrahimovic i truppen så tror vi att man mycket väl kan ta en 3-1, 2-0 eller en större seger. Vi väljer därför att med all självklarhet sätta vårat spel på handicapvinst där Milan behöver vinna matchen med minst två mål. 1,90 är ett bra odds med tanke på att Milan spelar på sin hemmaborg med i princip bättre spelare på varje position. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar