Speltips 21/8 Swansea City – Leeds United

Speltips 21/8 Swansea City – Leeds United | Dags för ny vecka och vi börjar med ett speltips från Championship där Swansea tar emot Leeds.

Swansea City har spelat tre matcher och vunnit två av dessa samt spelat oavgjort en. Swansea har visat sig vara duktiga på att stjäla boll från motståndarna och göra mål på omställningar. Man är även duktig på att stänga matcher och hålla tillbaka utan att släppa in några mål. Senast mot Birmingham City så lyckades Birmingham komma till skott hela 17 gånger men lyckades inte göra något mål. Med andra ord så är Swansea bra på att hålla ihop backlinjen och se till att göra det svårt för motståndarna. Något annat som är anmärkningsvärt är att man enbart släppt in enbart ett mål under de tre senaste matcherna vilket är ett bra facit så här pass tidigt på säsongen.

Leeds United har lyckats vinna tre av sina tre spelade matcher vilket gör Leeds till det enda laget som har vunnit samtliga matcher i hela Championship. Man har lyckats under sina tre matcher göra nio mål och enbart släppa in två stycken vilket är ett ännu starkare facit än vad Swansea har. Leeds var ytterst nära att ta sig till Premier League föregående säsong och satsar på att klättra upp den här säsongen istället. Vi ser Leeds som en favorit till att vinna Championship och de kommer att spela på en hög nivå säsongen igenom.

Speltips 21/8 Swansea City – Leeds United

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,94 gånger insatsen)
Motivering | Swansea har spelat tre matcher och sett över 2,5 mål i en utav dessa medan Leeds har sett över 2,5 i två av sina tre matcher. När vi kikar på inbördes möten dessa lag emellan så har tre av fyra senaste matcherna blivit över 2,5 mål och då litar vi på att Leeds offensiv kan göra åtminstone två mål och Swansea ett mål. Över 2,5 mål är helt klart spelvärt till oddset 1,94.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,94 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar