Speltips 21/8 Sevilla – Inter | Europa League Final

Speltips 21/8 Sevilla - Inter | Europa League Final

Speltips 21/8 Sevilla – Inter | Europa League Final
Det är dags för ett prestigemöte i Europa League, nämligen en final. Sevilla ställs mot Inter i ett möte som kan sluta hur som helst. Sevilla har haft en tuffare väg till finalen efter att ha slagit Manchester United med 2-1 samtidigt som Inter slog Shaktar Donetsk med en brakande 5-0 seger.

Sevilla lyckades slå ut Manchester United i ett möte där spanjorerna var underdogs. Man lyckades hitta rätt genom Suso och Luuk De Jong efter att Bruno Fernandes tryckt in 0-1 efter en tveksam straff. Nu ställs man i en historisk match mot Inter i ett möte som kommer att avgöras på rutin. Man har levererat när man har behövt det som mest, framför allt i kampen om Champions League-platsen i La Liga. Nu ställs man mot Inter i en final som blir otroligt viktigt för bägge lagen, prestigemässigt som ekonomiskt. Hur Sevilla tar sig ann uppgiften återstår att se.

Inter har ett riktigt spännande lagbygge och har haft en stark säsong i Serie A och även i Europa League. Man slog Shaktar Donetsk i en övertygande 5-0 seger i semifinalen och ställs nu mot ett definitivt starkare lag. Man har inte matchats lika tufft som Sevilla har gjort vilket är en liten nackdel för Inters del. Man har vid många tillfällen under säsongen tappat viktiga matcher i Serie A och har därför lite mer press på sig än vad Sevilla har. Antonio Conte är dock en otroligt skicklig tränare och kommer med övertygelse förbereda sina spelare inför detta möte.

Speltips 21/8 Sevilla – Inter | Europa League Final

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Att vinna matchen – Sevilla (3,55 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen har en mycket stark form och det här möte är som sagt en match som kommer att avgöras på rutin och nerver. Förlorarna kommer att åka på förlusten pga individuella misstag medan individuella prestationer kommer att väga tungt. Matchen kan egentligen sluta hur som helst på förhand men vi väljer att spela på det spel som vi tror starkast på, givetvis. Vi anser att matchen väger 50/50 och tycker därför att ett odds på Sevilla som ger 3,55 gånger pengarna är alldeles för högst och därför så vill vi passa på att spela på det. Sevilla har visat sig vara stabila i pressade situationer, så som i matchen mot Wolverhampton när matcen stod och vägde och även i mötet mot Manchester United. En rak etta känner vi oss trygga med.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar