Speltips 21/7 Örebro – Malmö FF

Speltips 21/7 Örebro – Malmö FF | Två bra lag som har haft svackor den här säsongen ställs mot varandra. Malmö har höjt sig medan Örebro har gått ner sig.

Örebro har haft det tufft mot slutet och man har åkt på en 2-0 förlust på bortaplan mot IFK Göteborg och en 1-2 förlust på hemmaplan mot Elfsborg. Man har halkat ner till en åttondeplats och har enbart tre poäng ner till en tolfteplats. Allsvenskan är väldigt jämnt för tillfället och har Örebro flyt i några omgångar så kan de hitta tillbaka till toppen. Örebro har spelat en anfallsglad fotboll men deras defensiva misstag har varit alltför dyra och man har dock kunnat förlita sig på det offensiva spelet. Nu när offensiven inte fungerar så visar det sig att Örebro är sårbara och en vinst mot Malmö hade inneburit tre viktiga poäng samt en bra väg ut ur svackan.

Malmö FF FC har höjt sig rejält sett till hur de inledde säsongen. De ligger just nu på en sjundeplats och har vunnit tre av sina fyra senaste matcher vilket tyder på att man är tillbaka igen och behöver dock se till att formen håller i längre för att man ska kunna klättra högre upp i tabellen. Malmö har framför allt fått igång målskyttet och på de fyra senaste matcherna så har man gjort 10 mål, vilket är ett grymt facit och fortsätter man att leverera i den här takten så kommer man tveklöst att kunna vara med om att konkurrera om det allsvenska guldet.

Speltips 21/7 Örebro – Malmö FF

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (1,76 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en jämn match där formen för Malmö kommer att spegla av sig och sätta stor press på Örebro. Matchen är dock väldigt viktig för Örebro som måste ta sig ur svackan och åker man på ett tidigt underläge så blir det en enorm uppförsbacke och därför så tror vi att Örebro inleder en försiktig första halvlek och försöker bita sig in i matchen allt eftersom. Vi tror dock på att Malmö drar det längsta stråt och plockar hem tre poäng.

Matchen startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget vinner | Odds 1,76 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar