Speltips 21/6 Argentina – Kroatien VM Grupp D Omgång 2

Speltips 21/6 Argentina – Kroatien VM Grupp D Omgång 2 | Dags för en stormatch i VM där två stornationer drabbar samman i en kvällsmatch. Bägge lagen fick ihop ett bra spel, men ett av lagen plockade tre poäng och det andra ett poäng.

Argentina hade det svårt mot Island och det stora och kanske det enda problemet var att man inte lyckades sätta sina chanser. Man skapade otroligt många lägen och tyvärr så lyckades inte Messis Argentina göra fler än ett mål och det innebar 1 poäng vardera till både Island och Argentina. För att vinna kvällens match så gäller det att Argentina fortsätter att skapa chanser, men att även sätta dessa. För att en förlust i kvällens match hade varit otroligt jobbigt för Argentina.

Kroatien hade en riktigt bra match mot Nigeria och de lyckades få rullning på spelet och hittade fina kombinationer och lyckades efter ett självmål och följt av ett straffmål av Luka Modric plocka med sig tre poäng. Kroatien har ett balanserat lag där både defensiven och anfallet fungerar bra. Man har spelare som Ivan Perisic, Mandzukic, Modric och Rakitic och kanske det starkaste mittfältet i hela VM. Om Kroatien ska ta sig långt i VM så gäller det att de presterar som de gjorde mot Nigeria och fortsätter att ha en bra rörlighet för både Rakitic och Modric har egenskaperna att hitta fina passningar, så länge medspelarna rör sig och det har de som följer Real Madrid och Barcelona fått bevittna. Kroatien har goda möjligheter att vinna kvällens match men då gäller det att hålla koll på Argentina och inte ge de lika många chanser som de fick mot Island, för då är det mycket som ska till om Argentina återigen ska tappa en poäng.

Inför kvällens match så förutspår vi försiktigt försvarsspel och aggressivt anfallsspel från bägge lagen. Gruppen består av Argentina, Kroatien, Island och Nigeria och om Island lyckas ta en trepoängare så hade det varit otroligt tufft för det förlorande laget i kvällens match.

Speltips 21/6 Argentina – Kroatien VM Grupp D Omgång 2

Matchen mellan Argentina – Kroatien startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål (1,96 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Kroatien vinner (3,70 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål | Odds 1,96 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Kroatien vinner | Odds 3,70 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar