Speltips 21/4 Manchester United – Tottenham

Speltips 21/4 Manchester United – Tottenham. Äntligen lördag och vad vore inte bättre än en match mellan Manchster United och Tottenham i så mycket som en FA-Cup semifinal. Både Manchester United och Tottenham ser ut att bli titellösa i år och FA-Cupen kan komma att bli den enda titel som dessa två storlag kan kamma hem.
Manchester United har haft en stark säsong när det kommer till antalet poäng man har plockat. Manchester City är en stor avvikelse och har lyckats plocka på sig ovanligt många poäng. Tidigare år så hade Manchester Uniteds nuvarande poängskörd räckt till.

Manchester United har haft en genomgående bra säsong bortsett från uttåget i Champions League och målskörden som delvis har brustit, men man har ett starkt lag med en bred trupp som kommer att komma till användning i just såna här cupmatcher. Mourinhos säsong ses trots detta som ett misslyckande om han avslutar säsongen titellös och Manchester United kommer gå för fullt i den här semifinalen för att ta sig till finalen där de antingen stås mot Chelsea eller Southampton.

Tottenham har briljerat säsong efter säsong under tränaren Mauricio Pochettino som lyckats med Dele Alli, Christian Eriksen, Heung Min Son och sist men absolut inte minst Harry Kane göra succé och blända fansen med sitt fina och kreativa anfallsspel där passningar sitter rätt på centimetern. Tottenham är otroligt duktiga på att värdera sina situationer och tar mycket löpningar och kan snurra till det för vilket försvar som helst. Det är något alla fick bevittna under matcherna mot Juventus i Champions League, trots uttåget.

Med tanke på att FA-Cupen är otroligt betydelsefull för bägge lagen och i synnerhet den här säsongen så ser vi fram emot en tuff match där bägge lagen kommer spela med ett aggressivt försvarsspel. Det finns en risk för att matchen blir något passiv men båda lag går igenom en bra period sett till formen och därav tror vi på en match med mång a chanser och avgörande situationer.

Speltips 21/4 Manchester United – Tottenham

Lördagens fokusmatch kickar igång 18:15 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Inför denna match har vi två speltips som vi anser vara högsannolika. Delvis för att Manchester United tenderar att ta med sig en seger när de ställs mot Tottenham samt att det blir en viktig match för bägge lagen som kommer att ställa upp med ett tight försvarsspel.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Hemmalaget vinner (Ger 3,30 gånger pengarna)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (Ger 1,82 gånger pengarna)

Matchresultat – Hemmalaget vinner | Odds 3.30 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Under 2.5 | Odds 1.82 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Fler spelbolag och oddsbonusar

Relevanta artiklar