Speltips 21/2 Milan – Inter | Milanoderby | Serie A

Speltips 21/2 Milan - Inter | Milanoderby | Serie A

Speltips 21/2 Milan – Inter | Milanoderby | Serie A
Vi har en av veckans toppmatcher framför oss där Milan tar emot Inter i ett stekhett milanoderby.

Milan har svackat på sistone och har tappat det momentum som man hade i flera månader utan förlust. Man har trots sina vinster på sistone inte övertygat i sina matcher och man åkte på en tung förlust i den föregående omgången när man ställdes mot Spezia på bortaplan där man åkte på stryk med 2-0. Man spelade sin sämsta match på väldigt länge och det såg inte alls stabilt ut, varken framåt eller bakåt. Nu gäller det att återigen bygga upp självförtroendet och vid en vinst i detta möte så kan vi räkna med att den mentala biten åter är på topp. Dock så ska jobbet göras och man har en mycket tuff match framför sig. Milan vilade de flesta ordinariespelarna i veckans match mot Crvena Zvezda i Europa League och man har sin ordinarie startelva tillbaka på papper. Dock så sätter vi ett litet frågetecken då det är oklart om Tonali startar eller Bennacer som precis kommit tillbaka efter sin skada. För att plocka tre poäng i detta möte så gäller det verkligen att man ser till att hålla koll på Lukaku och Martinez längst fram, vilket blir den största utmaningen för de rödsvarta. Lyckas man sköta den uppgiften så är det troligt att man plockar åtminstone ett oavgjort resultat med sig. Man har heller inte råd att förlora då Inter vid det fallet utökar avståndet mellan lagen som nu endast är på en poäng.

Inter har gjort det otroligt bra på sistone och ser just nu mycket säkra ut i sitt spel och har endast Stefano Sensi borta i detta möte, vilket knappt påverkar Inter då man har fått klara sig utan honom under stora delar av säsongen. Man har ett mycket starkt lag för tillfället och har ett välfungerande lag, defensivt som offensivt och vi kan räkna med att man kommer vara heta i detta möte. Lukaku och Martinez, som vi tidigare har nämnt är ett otroligt starkt anfallsvapen för Inter då de två längst fram är mycket samspelta och lyckas ta sig igenom många olika försvar med sina smidiga kombinationer. Lukaku bjuder på tyngd och även fart i paritet med ett starkt avslut samtidigt som Martinez är en mycket bra spelare i det offensiva spelet och kan med sina smarta löpningar hitta luckor i motståndarens försvar. För att plocka tre poäng, som många förväntar sig att Inter som favorit bör göra i detta möte så gäller det att vara beredd på kontringarna som Milan är skickliga på och om man inte tillåter sig bli kontrade mot så har Inter en enorm fördel i detta möte.

Speltips 21/2 Milan – Inter | Milanoderby | Serie A

Motivering
Inför mötet så är Inter den klara favoriten. Man har bättre form och ett bättre lag på papper och har gjort det mycket bra mot topplagen i Serie A under den här säsongen. Man har åkt ut från Champions League tidigt och är heller inte med i Europa League vilket ger laget förutsättningarna att endast ha fokus på ligan, till skillnad från Milan som spelar i Europa League. Historiskt sett så är dessa möten mycket jämna oavsett tabellplacering men med tanke på att Inter har övertygat i stort under säsongen så väljer vi att spela en tvåa.

Speltips | Inter vinst | 1,98 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar