Speltips 21/2 Arsenal – Manchester City | Premier League

Speltips 21/2 Arsenal - Manchester City | Premier League

Speltips 21/2 Arsenal – Manchester City | Premier League
Vi har ett möte framför oss där City har en otroligt bra form och gästar ett svackigt Arsenal på Emirates Stadium.

Arsenal har haft det mycket tufft under den här säsongen. Man har endast vunnit två av sina fem senaste matcher i Premier League och har inte varit övertygande alls. Man spelade Europa League i veckan mot Benfica på bortaplan, en match som slutade 1-1 och återigen så spelar inte Arsenal med någon övertygande fotboll. Man har en tiondeplats i tabellen med 34 poäng efter 24 omgångar och ska man ta sig till ett europaspel under nästa säsong så har man inte råd att förlora fler matcher då man riskerar att halka efter ytterligare. Man ligger efter West Ham som står på en femteplats som innebär Europa League med åtta poäng. West Ham har spelat lika många matcher som Arsenal och man behöver gå för att plocka poäng i detta möte, trots att det är stora skillnaden på lagen. Man har samtliga spelare tillgängliga inför morgondagens möte men vi sätter ett frågetecken på Partey som är tveksam till spel som det ser ut just nu. Ska man lyckas plocka poäng mot City så behöver man göra en enastående match rent defensivt och med tanke på att man inte hållit nollan sedan den 30e januari så ser vi detta som mycket svårt för hemmalagets del.

Man City har en extremt bra form och har gjort 13 mål under sina fyra senaste matcher och har vunnit sina 12 senaste Premier League-matcher, vilket är en otroligt siffra i en liga som Premier League som verkligen kräver det yttersta i varje match. Man är den klara storfavoriten i detta möte men saknar Ilkay Gundogan som har varit en av lagets viktigaste spelare på sistone. Han är tveksam till spel precis som Arsenals Partey men vi får helt enkelt vänta till matchdagen och om han finns tillgänglig eller ej. Som det ser ut på förhand så är detta en inte allt för svår match för City och de bör kunna plocka tre poäng. Det enda vi ser kunna sätta käppar i hjulen är om man inte lyckas vara vass längst fram på plan, vilket är relativt osannolikt med tanke på målskörden på sistone. På förhand bör Man City hur som helst plocka tre poäng, men i en stormatch (bortsett från Arsenals tabellplacering) så kan allt hända.

Speltips 21/2 Arsenal – Manchester City | Premier League

Speltips | Manchester City-vinst | 1,52 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Manchester City är den klara favoriten i detta möte och bör kunna plocka sin trettonde raka vinst i Premier League utan några större problem. 1,52 i odds är mycket spelvärt och vi väljer därav att spela på en rak tvåa. Mycket med tanke på att Arsenal svackar och att City går som tåget. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar