Speltips 21/11 Tottenham – Manchester City | Premier League

Speltips 21/11 Tottenham - Manchester City | Premier League

Speltips 21/11 Tottenham – Manchester City | Premier League
Vi vänder blickarna mot de brittiska öarna och ett toppmöte under lördagen. Tottenham tar emot Man City i en match som är viktig för bäggelagen.

Tottenham står sig starka och är placerade på en andraplats, en poäng bakom Leicester City som leder ligan. Man har under sina åtta spelade matcher lyckats plocka ihop 17 poäng, vilket är helt OK för en ligatvåa. Dock så är tabellen mycket tight och man har bara fyra poäng ner till Wolverhampton som står på plats nio. Tottenham har en mycket bra trupp och har Kane och Heung-Min Son som sina stora spelpjäser på plan. Mourinho har lyckats bra hittills med sitt Tottenham som har en bra form. Man har endast förlorat en av sina tio senaste matcher. Man har ett bra målfacit med sig och har gjort sju mål under sina fyra senaste matcher. Nu ställs man i en viktig match mot City som blir en värdemätare för Spurs. Ska man lyckas plocka poäng så gäller det att man fortsätter spela kreativt som man brukar och fortsätter att ta ett stort defensivt ansvar.

Manchester City har haft det riktigt tufft hittills i Premier League och står på plats 10 med sina 12 poäng. Man har endast fem poäng upp till Tottenham men att man endast har plockat 12 poäng på sina sju matcher är ett misslyckande så långt, för ett lag som Manchester City. Pep Guardiola har dock precis förlängt sitt kontrakt med City och har en stor press på sig att även leverera. Att man har ett bra lag råder det ingen tvivel över. Dock så räcker det inte med ett bra lag, poängen måste nämligen också plockas. Man har dock höjt sig mot slutet och har endast släppt in ett mål under sina fyra senaste matcher och har gjort åtta stycken. Senast man släppte in ett mål var den 24 oktober mot West Ham på bortaplan. Det ska bli mycket intressant att se hur possession-orienterade City försöker sig på att tackla Tottenham på bortaplan.

Speltips 21/11 Tottenham – Manchester City | Premier League

Speltips | Oavgjort | 4,10 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en riktigt häftig drabbning framför oss mellan två formstarka lag. En otroligt viktig match för bägge lagen och lyckas Guardiola plocka tre poäng mot ligatvåan på bortaplan så kan detta bli en vändpunkt för City. Dock så är Tottenham ingen lätt nöt att knäcka och vi har en 90 minuter lång dragkamp att vänta oss. Ett oavgjort resultat är ett bra resultat för Tottenham och bra för City som står på tiondeplatsen. 4,10 gånger pengarna är mycket spelvärt, det tackar vi Mr Green för. Lycka till!

Matchen startar 18:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar