Speltips 21/10 B. München – Atl. Madrid | Champions League

Speltips 21/10 B. München - Atl. Madrid | Champions League

Speltips 21/10 B. München – Atl. Madrid | Champions League
Ytterlgiare dags för ett speltips i Champions League och det är inte vilket möte som helst utan det är nuvarande mästarna Bayern München som tar emot Atletico Madrid som siktar högt.

Bayern München är de nuvarande mästarna i Champions League efter en stark fjolårssäsong. Nu är det åter dags för de tyska maskinerna att ställas inför en ny upplaga av CL och man öppnar årets CL-spel med en tuff match mot Atletico Madrid. Man har dock en otrolig stark offensiv och vi kan konstatera att man har gjort otroliga 17 mål under sina fyra senaste matcher i bundesliga men har dock släppt in hela åtta mål, vilket är en allt för hög siffra. Dock så är de offensiva kvaliteterna så pass höga att man har haft råd att slarva i defensiven, men man har vunnit tre av fyra matcher i Bundesliga vilket är en för låg siffra rent statistiskt i längden med tanke på att man har en förlustprocent på 25%. Men vi ska inte hänga oss fast allt för mycket på siffror så här tidigt på säsongen. Ska man lyckas plocka poäng mot Atletico Madrid så gäller det att man lyckas ta sig igenom deras starka försvar. En tuff utmaning väntar för Bayern München.

Atletico Madrid har fått tillskott i truppen i form av självaste Suarez från Barcelona och Torreira som ansluter närmast från Arsenal. Man har en riktigt bra trupp och har alla förutsättningar att kunna lyfta CL-pokalen och även ligatiteln. Nu gäller det dock att man ser till att formen fortsatt håller i sig. Man har efter fyra matcher plockat åtta poäng i La Liga, man har inte förlorat ännu och har endast släppt in ett mål under dessa fyra matcher, vilket är ett styrketecken. Man har gjort sju mål under dessa matcher vilket är en bra siffra, dock så har sex utav dessa mål kommit i en och samma match vilket innebär att man gått mållösa i två matcher. Ska man lyckas slå Bayern München så gäller det att defensiven fortsatt är stabil och att man kommer igång på riktigt offensivt. En mycket tuff match väntar för spanjorerna.

Speltips 21/10 B. München – Atl. Madrid | Champions League

Sannolikhetsbedömning 4,5 av 5 | Över 2,5 mål (1,56 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande match framför oss. Det är på många sätt svårt att förutspå hur matchen slutar på förhand men Bayern är de klara favoriterna i detta läge. Bayern München har under sina fyra ligamatcher ett snitt på totalt 6,5 mål totalt under sina matcher, räknat med både insläppta och gjorda mål. Vi vill därför spela det mest säkra spelet i denna match och passa på att hugga på över 2,5 mål för 1,56 gånger pengarna. Kör hårt!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar