Speltips 20/9 Juventus – Sampdoria | Italienska Serie A

Speltips 20/9 Juventus - Sampdoria | Italienska Serie A

Speltips 20/9 Juventus – Sampdoria | Italienska Serie A
Fjolårets niofaldige seriesegrare spelar sin öppningsmatch på Juventus Stadium där gästerna Sampdoria har en tuff match framför sig. Det är ingen hemlighet att turinlaget satsar på sin tionde raka ligavinst vilket skulle vara otroligt sensation som fotbollsklubb i allmänhet om man visar sig lyckas med det.

Juventus har inte gjort några stordåd under transferfönstret men har under januarifönstret säkrat Dejan Kulusevskis signatur som nu ansluter inför den här säsongen. Juventus har trots en ligaseger en tuff säsong bakom sig där man åkte ut ur Coppa Italia mot Atalanta och fick se sig bli besegrade i dubbelmötet mot Lyon i Champions League. Resultatet av förra säsongen betydde att man gjorde sig av med sin tränare Maurizio Sarri för att ta in självaste Andréa Pirlo. Det ska bli intressant att se hur Andréa Pirlo formar truppen. Han har gått ut och sagt att han vill behålla Dybala och om argentinaren hamnar i startelvan återstår att se, beroende på vilken formation man kommer att spela. All potential finns där, men med en ny tränare så innebär det ofta ett par förändringar i startelvan. Vi tror dock på att Paulo Dybala precis som förra säsongen förblir en viktig spelare för Juventus.

Sampdoria har haft en tuff säsong och hamnade till slut på en 15e plats. Fabio Quagliarella gjorde inte lika många mål som säsongen innan vilket har haft en stor påverkan på truppen. Nu ställs man mot nuvarandra italienska mästarna med en tuff uppgift framför sig. Gianluca Caprari som spelat i anfallet för Parma har anslutit vilket är de största namnet som Sampdoria förstärkt sin trupp med. Vi förutspår därför ytterligare en tuff säsong för laget från Genua om inte Claudio Ranieri kan hitta på något alldeles extraordinärt i år. Ska Sampdoria lyckas plocka en poäng eller fler i den här matchen så gäller det att man står lågt med sitt försvarsspel och satsar på kontringar. Något som inte är helt avlägset när det gäller Claudio Ranieris typ att spela fotboll.

Speltips 20/9 Juventus – Sampdoria | Italienska Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Handicap -1 Juventus Vinst (1,71 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Det är två lag med stor klasskillnad som ställs mot varandra. Juventus har ett bättre lag på precis varje position och med tanke på detta så tror vi på en rivstart direkt från Juventus sida. Att Juventus vinner matchen med minst två mål till 1,72 är ett fullt rimligt spel. Helt klart spelvärt!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar