Speltips 20/8 Valencia – Atletico Madrid

Speltips 20/8 Valencia – Atletico Madrid | Det är dags för Valencia att spela sin första match för säsongen och Atletico Madrids första ligamatch efter supercupen.

Valencia har gjort bra värvningar under transferfönstret. Man har förstärkt truppen med bland annat Kondogbia, Gameiro, Daniel Wass, Batshuayi och Cheryshev vilket är en del offensiva spelare som helt klart kommer att tillföra kvalite blandat med tyngd på offensiv planhalva. Valencia lyckades knipa en Champions League-plats vilket är otroligt viktigt om laget ska återigen bli ett topplag i Spanien som man varit en gång i tiden. Vi tror att den här säsongen blir en av de bättre för Valencia. De har ett bra lag som kan ta sig långt i Champions League och om allt går vägen för Valencia så kan de vara med och konkurrera om ligatiteln.

Atletico Madrid spelade tidigare i veckan en match mot Real Madrid i Supercupen där man lyckades vinna med totalt 2-4 på övertid. Atletico Madrids Diego Costa är i storform och har visat sig vara en otroligt nyttig spelare för Atletico Madrid och kan han hålla sig skadefri så kan det mycket väl vara Atletico Madrid som vinner ligatiteln för den här säsongen. Det här kan vara Diego Simeones sista säsong som tränare för Atletico och efter att ha tagit sig till en Champions League-final två gånger och förlorat den så råder det ingen tvivel över att det är just Champions League-pokalen Diego Simeone vill åt tillsammans med Atletico Madrid. Man lyckades plocka hem Europa League-titeln utan några större problem, bortsett från semifinalen mot Arsenal och vi kan konstatera att den här säsongen blir en säsong där Atletico Madrid ställer upp med en bättre trupp som är hungriga efter att vinna.

Speltips 20/8 Valencia – Atletico Madrid

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Under 2,5 (1,59 gånger insatsen)
Motivering | Vi har en match framför oss där bägge lagen satsar stort på ligan och Champions League. Vi tror på en passiv match inledningsvis som öppnar upp sig ju mer matcher lider och att matchen blir en målsnål historia pga den passiva inledningen. Värt att notera är också att Atletico Madrid ofta börjar med att spela ett låt försvarsspel och därav så leder det ofta till målsnåla matcher för deras del.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Antal mål – Under 2,5 | Odds 1,59 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar