Speltips 20/7 Aalborg BK – FC Midtjylland Superligan

Speltips 20/7 Aalborg BK – FC Midtjylland Superligan | I den andra omgången i danska Superligan så möts två trupper med en helt okej form i dagsläget. Ingen har en form som pekar uppåt men det är ett tidigt skede i säsongen och högre förväntningar kan man inte ha.

Aalborg BK hamnade på en femteplats i ligan och hade en bra säsong ifjol och man förväntas sluta högre upp under kommande säsong. Att man inledde med en vinst var en viktig boost som alla lag behöver så tidigt som möjligt. Aalborg är ett defensivt starkt lag och släpper sällan in mer än ett mål per match. Man har enbart förlorat en av sina sju senaste matcher. Man har tre vinster och tre oavgjorda matcher vilket är ett okej resultat och om man höjer sig offensivt så kommer vinsterna att rulla in. I den andra omgången ställs man mot Midtjylland och på hemmaplan kan de absolut slå Midtjylland om man har en offensivt bra match, för det defensiva har en hög lägstanivå.

FC Midtjylland inledde säsongen med en oavgjord match mot AGF Aarhus och vi tror att det är ren tillfällighet att man inte plockade med sig tre poäng. Det blev en avdankad säsongspremiär som slutade 0-0 vilket inte är alls ovanligt med tanke på att säsongspremiären alltid är laddad rent känslomässigt. Under de sju senaste matcherna så har man vunnit fyra stycken, spelat oavgjort två gånger och förlorat en match, vilket man ändå måste säga är ett klart godkänt facit. Midtjylland är ett lag som är starka offensivt så som defensivt. Man har i de fem senaste matcherna gjort 8 mål vilket är okej och tillräckligt. För att slå Aalborg på bortaplan så gäller det att man skapar mycket chanser och trycker ner hemmalaget så långt som det går. Aalborg är inte starka offensivt och lyckas man trycka ner de långt ner på egen planhalva så blir det svårt att hålla nollan för Aalborg.

Speltips 20/7 Aalborg BK – FC Midtjylland Superligan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (1,99 gånger insatsen)
Motivering | Aalborg vann säsongspremiären och Midtjylland lyckades enbart plocka en poäng och detta tror vi kommer sätta press på Midtjylland och de behöver en trepoängare och som favorit i matchen så tror vi på oddset och att de vinner.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Bortalaget vinner | Odds 1,99 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar