Speltips 20/6 Iran – Spanien VM Grupp B Omgång 2

Speltips 20/6 Iran – Spanien VM Grupp B Omgång 2 | Efter två spektakulära matcher så är det dags för både Iran och Spanien att mötas i omgång två, grupp B.

Iran fick lyckligtvis med sig en blytung seger i första matchen mot Marocko. För Irans del så var första matchen den mindre svåra matchen av alla tre som Iran hade att vänta sig. Efter tre viktiga poäng så leder man just nu gruppen och kan fokusera på försvarsspelet mot Spanien snarare än att göra mål i första hand. Iran hade ordning på sin defensiv men under första halvleken så brast det en hel del och man gav lite för mycket chanser till motståndarlaget än vad man är vana vid. Irans uppgift blir att vårda bollen betydligt mer än vad man gjorde i föregående matchen samt hålla ett tätt försvar och inte låta spanjorerna rinna igenom. Med tre poäng i bagaget och en bra stämning både i omklädningsrummet och på läktaren är precis vad som behövs när man ställs mot ett Spanien som förväntas ta sig långt i VM.

Spanien hade en tuff match mot Portugal men lyckades vända till 2-3 genom mål av Nacho Fernandez men tyvärr var det inte tillräckligt för tre poäng. Spanien har varit i blåsväder efter att man sparkade tränaren Lopetegui men med gamla Real Madrid legenden Fernando Hierro så lyckades man göra en positivt överaskande insats och trots att en del hade högre förväntningar i Spanien så såg det väldigt bra ut. Diego Costa har en bra form och Spanien lyckades skapa flera chanser och inför matchen mot Iran så är man helt klart en storfavorit.

Matchen är otroligt viktig för bägge lagen. Iran behöver ta med sig en poäng för att inte ligga 1 poäng bakom Portugal inför sista mötet om Portugal skulle vinna mot Marocko. För Spaniens del så gäller det att plocka tre poäng för att inte riskera något inför sista omgången mot Marocko.

Speltips 20/6 Iran – Spanien VM Grupp B Omgång 2

Matchen mellan Iran – Spanien startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (2,10 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Diego Costa får gult kort (5,00 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Anta mål – Under 2.5 | Odds 2,10 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Diego Costa får gult kort | Odds 5,00 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar