Speltips 20/5 Lazio – Inter

Speltips 20/5 Lazio – Inter | Ikväll är det dags för säsongens sista omgång i Serie A. Få lag har något att spela för mer än stoltheten men för Lazio och Inter hamnar det om en Champions League-plats.

Inför kvällens toppmatch i Serie A så vet alla att detta är säsongens kanske viktigaste match för bägge lagen. Lazio har 72 poäng och Inter har 69 poäng. Lazio behöver vinna eller spela oavgjort för att få behålla Champions League-platsen. Inter måste vinna och då hamnar bägge lagen på samma poäng och i Italien så räknar man inbördes möte före målskillnad. Eftersom att första matchen slutade 0-0 mellan bägge lagen så innebär det att om Inter kniper en vinst ikväll så innebär det att de får en Champions League plats och Lazio halkar därmed ner till en Europa League-plats.

Lazio har haft en bra säsong med många imponerande insatser och vinster. Ciro Immobile har varit spelaren som lett laget till fjärdeplatsen och det hade varit ett otroligt tungt avbräck om Lazio blir tvungna att spela utan honom om läkarna anser att det är en alltför stor risk för honom att spela. Lazio har varit utan sin målkung de senaste två matcherna och det har även synts på resultatet, dvs två oavgjorda matcher. Lazios stora problem har varit deras omställningsspel från anfall till försvar och det har inneburit en hel del insläppta mål. Lazio kommer försöka styra spelet och hålla i bollen så länge som de går för att anfalla i rätt stund. Att försvara sig i 90 minuter mot ett giftigt Inter är inget som kommer att gå hem på Stadio Olimpico.

Inter har haft en säsong där de legat i toppet i stort sett hela första halvan av säsongen. Efter årsskiftet har laget inte presterat som man förväntat sig och att de skulle vara tvungna att kämpa in i det sista för en Champions League-plats var på förhand otroligt oväntat. För att slå Lazio i kvällens match så behöver Inter fortsätta med det som har fungerat under säsongen, nämligen ett offensivt aggressivt anfallsspel där Icardi står rätt i straffområdet och får chans att avsluta. Inter har stor rutin i truppen i jämförelse med Lazio och det är en otrolig fördel inför matcher som denna.

Inför kvällens match ser vi Inter som favoriter och att de plockar hem tre poäng och en Champions League-plats känns rimligt. Lazio har den större delen av pressen på sig och det gäller för Simone Inzaghi att se till att Lazio håller en låg backlinje, för om Inter hittar fria ytor backom Lazios backlinje så kommer varken Icardi eller Perisic göra några misstag.

Speltips 20/5 Lazio – Inter

Kvällens match Lazio – Inter kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (2,35 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Bortalaget vinner (2,80 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Under 2.5 | Odds 2,35 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 2.80 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar