Speltips 20/12 Lazio – Napoli | Italienska Serie A

Speltips 20/12 Lazio - Napoli | Italienska Serie A

Speltips 20/12 Lazio – Napoli | Italienska Serie A
Vi har ett toppmöte att vända under söndagskvällen och det är inga mindre än Napoli som gästar Lazio på Stadio Olimpico.

Lazio form är just nu svag och man har endast en vinst under sina fyra senaste matcher i Serie A. Man lyckades inte plocka mer än en poäng mot Benevento i helgen och förlorade dessutom på hemmaplan matchen innan mot Hellas Verona. Trots att man matchats mot svagare lag under dessa fyra matcher så har man endast plockat fyra poäng, vilket är allt för svagt för ett lag med Lazios ambitioner. Nu ställs man i en mycket tuff match mot Napoli och förväntas att få det mycket tufft mot ett offensivt starkt Napoli. Ska Lazio lyckas plocka poäng så gäller det verkligen att Simone Inzaghi ser till att lyfta sitt lag och gör de justeringar som krävs för att man ska hamna på banan igen. Lazio har under de senaste säsongerna visat vad de är kapabla till och i dessa typer av matcher gäller de att ta fram egenskaperna, då kan detta bli en vändpunkt för de ljusblå från Rom.

Napoli åkte på en tung förlust senast mot Inter och hade tre starka raka segrar innan dess mot Roma, Crotone och Sampdoria. Nu ställs man åter mot Lazio på bortaplan och är helt klart revanschsugna och kommer att gå för tre poäng. Lorenzo Insigne har verkligen axlat rollen som ledare på plan och har presterat och blir en mycket viktig kugge för Napoli i detta möte. Ska Napoli bli laget som utmanar om titeln så ska man bara plocka tre poäng i dessa matcher och i synnerhet med tanke på att Lazio har en dålig form just nu. Man har inte råd att förlora två matcher i rad och Gattuso kommer elda på laget, som i vanlig ordning. Vi kan förvänta oss ett Napoli som skapar mycket chanser som vanligt och i detta möte så handlar det endast om att man förvaltar dessa väl. Gör man det, så kan vi räkna med tre poäng till bortalaget.

Speltips 20/12 Lazio – Napoli | Italienska Serie A

Speltips | Napoli vinst | 2,45 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Inför mötet så har vi ett Lazio som är formsvagt och har misslyckats att plocka de poäng som man förväntar sig när Lazio ställs mot bottenlag. Samtidigt så har vi ett formstarkt Napoli bortsett från den tunga förlusten mot Inter. Dock så skapade Napoli många chanser men lyckades inte få in bollen. Vi väljer att tveklöst spela på en bortavinst med tanke på formen hos de bägge lagen. Vi håller tummarna för Napoli och ser mycket fram emot matchen.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar