Speltips 20/11 Lazio – Juventus | Serie A

Speltips 20/11 Lazio - Juventus | Serie A

Speltips 20/11 Lazio – Juventus | Serie A

Speltips 20/11 Lazio – Juventus | Serie A |Det är återigen dags för klubblagsfotboll och vi kan inte annat än att se fram emot helgen som består av en het mat mellan Lazio och Juventus på Stadio Olimpico. Lazio står på plats fem med 21 poäng efter 12 omgångar samtidigt som Juventus har lyckats skrapa ihop 18 poäng efter lika många spelade matcher. Varken Juventus eller Lazio har råd att förlora den här matchen och det ska bli mycket intressant att se hur matchen utvecklas efter att domaren visslat i sin pipa.

Lazio

Lazio står som sagt på en femteplats i ligan med tre poäng mer än Juventus och det kommer att bli mycket intressant att se vem det blir som plockar det längsta strået i detta möte. Lazio har under sina fem senaste matcher i Serie A vunnit tre stycken, förlorat en och spelat oavgjort i ett möte. Man har under dessa fem matcher gjort tio mål och släppt in sju mål, vilket är bra gjort offensivt men inte alls starkt sett till det defensiva. Det finns en hel del Lazio behöver förbättra för att lyckas etablera sig på en topp-4 placering och hur det går återstår att se.

Juventus

Juventus har under sina fem matcher i Serie A vunnit två, förlorat två och spelat oavgjort i en match. Vinsterna har varit 1-0 vinster och defensivt sätt så kan vi säga att Juventus gör ett okej jobb då man släppt in fem mål under fem matcher. Man har gjort sex mål fram under dessa fem matcher vilket är ett mycket svagt facit för att vara Juventus. Bonucci sägs vara tillbaka i försvaret för Juventus räkning och i och med detta så kan vi räkna med ett defensivt stabilt spel. Dock så har man ingen lätt uppgift framför sig. För att lyckas plocka tre poäng så behöver Juventus se till att hålla koll på Lazios kantspelare som gärna kommer runt genom ytterbackens utsida vilket har visat sig vara mycket farligt.

Speltips 20/11 Lazio – Juventus | Serie A

Motivering till speltipset

Vi har ett mycket hett möte framför oss och vi tror på en match med ett otroligt högt underhållsvärde. Efter 12 spelade matcher i Serie A så skiljer det endast tre poäng mellan lagen och med tanke på att det har varit ett landslagsuppehåll så blir matchen ännu mer oviss. Vi har svårt att se Juventus förlora samtidigt som vi har svårt att se Lazio tappa tre poäng på bortaplan. När Scandibet dessutom bjuder på 3,35 gånger insatsen för oavgjort i detta möte så kan vi inte mer än att ta tillfället i akt och spela på ett rakt oavgjort resultat.

Speltips 20/11 Lazio – Juventus | Serie A

Oavgjort | 3,35 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar