Speltips 20/10 Paris SG – Man United | Champions League

Speltips 20/10 Paris SG - Man United | Champions League

Speltips 20/10 Paris SG – Man United | Champions League
Vi har glädjen av att kunna inleda säsongens första speltips i Champions League med en absolut toppmatch mellan Paris Saint Germain och Manchester United som gästar. Det är två lag med höga ambitioner, men dock så är hemmalaget numret större än den engelska klubben från Manchester. Det är alltså ett direktmöte mellan favoriterna i Grupp H och de lagen som gruppen består av bortsett från PSG och Man United är tyska RasenBallsport Leipzig och turkiska Istanbul Basaksehir.

Paris SG har redan hunnit spela sju matcher i Ligue 1 och leder ligan med 15 poäng i skrivande stund. Man fick en tuffare start på säsongen, vilket kan bero på att man tog sig långt i förra säsongens upplaga av CL vilket helt klart måste ha tagit på krafterna för PSG. Nu har man trots allt återhämtat sig och gjort det extremt bra i sina senaste matcher. Man har en otrolig form där man under de senaste tre matcherna gjort 15 mål, vilket är ett otroligt facit att ta med sig in till den här matchen. Ska man lyckas plocka tre poäng i öppningsmatchen så gäller det att man är beredd på Manchester Uniteds omställningar som har varit de spelsättet som Ole Gunnar Solkjaer förlitat sitt sätt att spela fotboll på. Som oftast så kan vi även räkna med att Kylian Mbappé och Neymar befinner sig under hård bevakning från motståndarnas backlinje.

Manchester United har haft en mycket tuff inledning under den här säsongen. Man har endast lyckats plocka tre poäng under säsongens tre inledande matcher och vi räknar med att man även får det tufft på bortaplan mot PSG. Man har en bra trupp på papper men har inte lyckats få igång spelet som Ole Gunnar Solkjaer visade upp under sina första matcher med Man United. Nu ställs man mot ett offensivt balanserat PSG som besitter mycket kreativitet och rutin gällande Champions League. Ska man lyckas plocka en poäng så gäller det verkligen att man lyckas stoppa de två huvudmännen i PSG, som tidigare nämnt, Mbappé och Neymar. En mycket tuff match väntar för engelsmännen.

Speltips 20/10 Paris SG – Man United | Champions League

Sannolikhetsbedömning 2,5 av 5 | PSG vinner och båda lagen gör mål (2,90 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket underhållande match framför oss. Med tanke på pressen som ligger hos Manchester United och hur pass bra form PSG är så tror vi på en händelserik match med många mål. Därför så väljer vi att testa på att spela på att bägge lagen gör mål och att PSG plockar tre poäng till otroliga 2,90. Ett mycket spelvärt odds, lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till WilliamHill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar