Speltips 20/1 Udinese – Atalanta | Serie A

Speltips 20/1 Udinese - Atalanta | Serie A

Speltips 20/1 Udinese – Atalanta | Serie A
I en veckomatch i Serie A så har vi glädjen att få se Udinese ta emot Atalanta. Atalanta har tagit sig ur sin formsvacka men lyckades tyvärr inte plocka mer än ett poäng mot Genoa på hemmaplan i söndags.

Udinese har en tuff tabellposition och står förvisso på plats 15, men man har endast fyra poäng ner till Crotone som står på plats 20 och allt kan hända. Man har dock en match mindre spelad och kan plocka en viktig poäng i detta möte. Dock så ser formen långt ifrån bra ut och man har inte vunnit någon av sina åtta senaste matcher. Under dessa matcherna har man endast plockat tre poäng efter tre oavgjorda resultat. Styrkan i Udineses spel ligger i  deras offensiv där de lyckas skapa chanser. Men man har varit allt för trubbiga framför mål trots att man gjort mål i sju av sina tio senaste matcher. För att kunna plocka poäng mot Atalanta så gäller det att man spelar upp sig i banan och spelar runt Atalantas backlinje eftersom att Atalanta är mycket starka centralt i banan. Huruvida man lyckas med detta återstår att se, men man behöver verkligen se till att ta sig ur sin svacka och lyckas man inte med detta snarast så är man snart under nedflyttningsstrecket. Stor press på Udinese. Atalanta är ett lag som har kapacitet att utmana topplagen i Serie A och därför har vi svårt att se Atalanta tappa poäng två matcher i rad, en mycket tuff match väntar för Udinese.

Atalanta har som sagt tagit sig ur sin formsvacka och har nu inte förlorat någon av sina tio senaste matcher. Man har en mycket bra sammansvetsad trupp och även spelare som kan komma in från bänken och leverera. Styrkan i Atalanta ligger i deras otroliga offensiv men den defensiva uppgiften har man också skött med bravur på senaste. Man har endast sju insläppta under sina tio senaste matcher och har gjort otroliga 26 mål framåt, vilket är ett snitt på 2,6 mål per match. Plockar Atalanta en vinst i detta möte så klättrar man upp till en tredjeplats med fem poäng upp till Inter och åtta poäng upp till Serieledarna Milan. Tabellen är mycket tight och det skiljer endast fyra poäng från Napoli som står på en tredjeplats och Sassuolo som står på en åttondeplats. Udinese har en mycket svag form och Atalanta kan spela sitt avslappnade spel även på bortaplan då pressen inte ligger på Atalanta. Dock så måste man även ta sig ifrån Udine med tre poäng och med tanke på förra matchens oavgjorda resultat utan något mål framåt så behöver man se till att sätta sina chanser i denna match, för chanserna kommer definitivt att dyka upp.

Speltips 20/1 Udinese – Atalanta | Serie A

Speltips | Atalanta vinst | 1,75 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast Udinese slog Atalanta var under säsongen 2017/2018 och vi tror inte att sviten bryts i detta möte. Atalanta har en otroligt bra form samtidigt som Udinese har en mycket svag form. Allt pekar på en Atalanta vinst.

Matchen startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar