Speltips 2/9 Sampdoria – Napoli Serie A

Speltips 2/9 Sampdoria – Napoli Serie A | Det är dags att vi förflyttar oss till Italien och staden Genua för att få se Sampdoria ta emot Napoli.

Sampdoria befinner sig i en bra form och har enbart förlorat en av sina sju senaste matcher. Förlusten kom senast mot Udinese på bortaplan och det är dags att spela sin andra match för säsongen mot Napoli på hemmaplan. Man har ett balanserat lag och har i vanlig ordning en trupp som beräknas på förhand att sluta i mitten. Föregående säsong så hade man Fabio Quagliarella och Duvan Zapata uppe på anfallet vilket var en av framgångsfaktorerna för laget från Genua. Duvan Zapata har lämnat Sampdoria för spel i Atalanta och brevid Quagliarella så har Sampdoria ställt Defrel som också är en duktig spelare. Nu ställs man mot ett formstarkt Napoli som kommer att styra matchen, Sampdoria kommer minst sagt att få det tufft.

Napoli har en riktigt bra form för tillfället och har vunnit bägge sina matcher i Serie A. I premiäromgången så ställdes man mot Lazio på bortaplan och lyckades vända ett 1-0 underläge till en 1-2 vinst efter mål gjorda av Milik och Insigne. I den andra matchen så ställdes man mot Milan och man låg under med 0-2 och lyckades återigen vända matchen och vinna efter dubbla mål av Piotrs Zielinski och ett mål från Mertens som satte spiken i kistan. Napoli har visat sig spela bättre och bättre under de senaste säsongerna och tillskottet av tränaren Ancelotti är något som definitivt kommer att tillföra Napoli en hel del i det taktiska anfall och försvarsspelet.

Speltips 2/9 Sampdoria – Napoli Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Under 2,5 (2.21 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en match där Napoli kommer att styra spelet men ha svårare att tränga sig igenom försvaret än vad man hade mot Lazio och Milan. Napoli har släppt in tre mål under sina två senaste matcher och gjort fem mål. Sampdoria har haft det betydligt målsnålare och lyckas ofta vara svåra att tränga sig igenom och därför så tror vi på att det blir max två mål i matchen (under 2,5 mål).

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Under 2,5 | Odds 2,21 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar