Speltips 2/9 Burnley – Manchester United

Speltips 2/9 Burnley – Manchester United | Söndagens första speltips blir en match mellan två lag som underpresterar för tillfället. Manchester United hade ett riktigt bra facit under föregående säsongen även om de inte räckte till ligaguldet och Burnley lyckades spela med ett kompakt försvar och störa de flesta lagen i Premier League.

Burnley har en tung period för tillfället och åkte ut ur Europa League-kvalet mot Olympiakos i den sista avgörande omgången. Man har släppt in elva mål under de fyra senaste matcherna vilket är ett svagt facit. Man har startat Premier League med två förluster och en oavgjord match mot Southampton där slutresultatet blev 0-0. Förra säsongen så var nyckeln till Burnleys framgång helt klart deras kompakta försvarsspel och lyckas man inte få till försvarsspelet i år så kommer man att minst sagt få en riktigt tuff säsong.

Manchester United har precis som Burnley en tuff period för tillfället och man har åkt på två raka förluster. Senast åkte man på torsk hemma mot Tottenham med hela 0-3 och matchen innan förlorade man på bortaplan mot Brighton med 3-2. Man har enbart plockat tre poäng under sina tre spelade matcher i Premier League och vinsten kom i premiäromgången mot Leicester City med 2-1 framför hemmapubliken. Mourinho åker sällan på flera raka förluster i rad och vi har svårt att se det hända igen. Manchester United kommer att sätta hög press på Burnleys backlinje som på sistone fått det tufft och med tanke på vilken tyngd Uniteds anfallsspel besitter så tror vi starkt på att bortalaget gör sitt jobb.

Speltips 2/9 Burnley – Manchester United

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (1,67 gånger insatsen)
Motivering | Under söndagens fokusmatch i Premier League så tror vi på en tight match där Manchester United höjer sig en nivå och plockar hem tre poäng. Vi har som sagt svårt att se Man United åka på den tredje raka förlusten och med tanke på att Burnley släpper in en hel del mål så bör det inte överraska någon om Manchester United plockar hem tre poäng.

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Bortalaget vinner | Odds 1,67 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar