Speltips 2/8 Helsingborg – Norrby Superettan

Speltips 2/8 Helsingborg – Norrby Superettan | Dags för ett nytt färskt speltips och vi vänder blickarna till ett möte i Superettan. Helsingborg tar emot Norrby som kämpar för att behålla kontraktet.

Helsinborg har en fin form med tre raka vinster och målskörden går mycket bra för tillfället. När man kan förlita sig på att anfallsspelet fungerar så pass bra som det gör så är det normalt att man släpper in en del mål, som de bevisligen har gjort. Man har trots detta enbart förlorat två av sina 15 senaste matcher och har nio vinster och fyra oavgjorda matcher. Man ligger just nu på en direktplats till Allsvenskan på sina 34 poäng och har två poäng upp till Falkenbergs FF och tre poäng framför Halmstads BK. Vi tror på att Helsingborg fortsatt kommer att gå bra och högst troligt vinner matchen med flera mål gjorda.

Norrby har det betydligt tuffare och står på en elfteplats med 18 poäng och behöver undvika att hamna på 13-16e plats för att slippa kvalificera sig för att behålla platsen eller att åka ner direkt till division ett. Trots en tuff period så lyckades man hitta rätt med tre vinster på fyra matcher men lika snabbt så vände det och Norrby har just nu åkt på två raka förluster mot Östers IF på hemmaplan och mot GAIS på bortaplan. För att Norrby ska kunna ha en chans att plocka poäng mot Helsingborg så har man inte råd att slarva i försvarsspelet och man behöver se till att Helsingborg får så få chanser som möjligt.

Speltips 2/8 Helsingborg – Norrby Superettan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Handikapp 0-1 – Hemmalaget vinner (1,67 gånger insatsen)
Motivering | Helsingborg befinner sig just nu i en otroligt bra form och har gjort 10 mål under sina fyra senaste matcher vilket är ett otroligt starkt resultat och mot ett defensivt svagt lag som Norrby så tror vi på att det blir liknande siffror. Helsingborg har dock släppt in en hel del mål men med tanke på att Norrby är svaga offensivt så tror vi att Helsingborg löser en vinst med minst två mål utan några större problem.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Handikapp 0-1 – Hemmalaget vinner | Odds 1,67 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar