Speltips 2/7 Brasilien – Mexiko VM Åttondelsfinal

Speltips 2/7 Brasilien – Mexiko VM Åttondelsfinal | Dags för en åttondelsfinal med två offensivt lagda lag och det är ingen mindre än Brasilien mot Mexiko. Bägge lagen har levererat högt och lågt i sina gruppspel och det ska bli intressant att se hur detta möte slutar.

Brasilien har gjort en helt okej insats i VM hittills. Man har slagit Serbien och Costa Rica med 2-0 och spelat oavgjort i öppningsmatchen mot Schweiz. Brasilien har skapat många chanser men har inte varit lika bra på att förvalta dessa. Man har ofta mycket boll runt motståndarnas straffområde men att ta sig igenom en backlinje har inte varit lika lätt. Brasiliens mål har kommit på skott utifrån och långbollar och för att ta sig vidare mot Mexiko så behöver Brasilien höja sig och ta fram hela sitt register. De kan inte förlita sig på att individuella prestationer och mål på övertid kommer att avgöra matcherna fortsättningsvis.

Mexiko har haft ett bra VM trots senaste förlusten med 3-0 mot Sverige som nästan var på väg att slå ut Mexiko. Nu lyckades Mexiko ta sig vidare efter att Tyskland förlorade mot Sydkorea och Mexiko behöver hitta tillbaka till sina två första matcher. De inledde med att slå Tyskland med 1-0 och vann sedan mot Sydkorea med 2-1. Mexiko är otroligt starka på att kontra och vänta spelet och det defensiva jobbet har också varit imponerande i de två första matcherna. Lozano, Layun, Carlos Vela och Chicharito är några vassa spelare att hålla koll på och om man ska ta sig vidare till en kvartsfinal så behöver man spela ett noggrant försvarsspel och starta kontringar i rätt lägen utan att trötta ut sig allt för mycket.

Vi tror på en match med många chanser och många mål. Brasilien är favorittippade och Mexiko har visat att de spelar en kontringsfotboll av världsklass. Det kommer att vara upp till bevis för bägge lagen och om inget av lagen höjer sig från deras tidigare prestationer så kommer det högst troligt resultera i ett uttåg.

Speltips 2/7 Brasilien – Mexiko VM Åttondelsfinal

Matchen mellan Brasilien – Mexiko startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (1,91 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal hörnor – Över 10.5 (2,11 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,91 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal hörnor – Över 10.5 | Odds 2,11 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar