Speltips 2/7 Belgien – Japan Åttondelsfinal VM

Speltips 2/7 Belgien – Japan Åttondelsfinal VM | Belgien var enormt övertygande under gruppspelet och skapade många chanser och Japan tog sig vidare på fair-play regeln då de hade tilldelats färre kort än Senegal.

Belgien hade tre bra matcher mot England, Panama och Tunisien. Med totalt tre vinster varav 9 gjorda mål och enbart två insläppta så tog man sig övertygande vidare till åttondelsfinalen och fortsätter laget skapa chanser och även förvalta dessa så kan Belgien ta sig långt i VM. Lukaku är i storform och delar en andraplats i skytteligan med fyra mål gjorda tillsammans med Cristiano Ronaldo vars Portugal åkte ut i åttondelsfinalen. Belgien har många spelare i världsklass och i princip på varje position. De spelarna som står i framkant och ska föra laget långt i VM är Kevin De Bruyne, Lukaku, Mertens och Eden Hazard. Samtliga av dessa spelare är även bra målskyttar och passningsspelare. För att ta sig till kvartsfinal så behöver Belgien fortsatt spela som de har gjort och lyckas de skapa sina chanser mot Japan så kommer det bli otroligt tufft för japanerna.

Japan lyckades ta sig vidare i en grupp med Senegal, Colombia och Polen vilket är otroligt starkt. Man har bra spelare som Takashi Inui, Shinji Kagawa och Yuya Osako och de har varit avgörande i Japans framgång i gruppspelet. Man har vunnit med 2-1 mot Colombia, spelat 2-2 mot Senegal och förlorat mot Polen i sista matchen med 0-1 och med fyra mål gjorda och fyra mål insläppta så kan vi konstatera att Japan har ett balanserat landslag. Svårigheterna för Japan mot Belgien kommer vara att skapa sina chanser. Belgien kommer att ha mycket bollinnehav och då gäller det att Japanerna står rätt positionerade för Belgiens centrala mittfältare är duktiga på att bryta sig igenom försvar och det är där den defensiva uppgiften för japanerna ligger.

Speltips 2/7 Belgien – Japan Åttondelsfinal VM

Matchen mellan Belgien – Japan startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Högsannolik | Halvtid/Fulltid – 1/1 (2,01 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Boost – R.Lukaku gör två mål (5,50 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Halvtid/Fulltid – 1/1| Odds 2,01 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Boost – R.Lukaku gör två mål | Odds 5,50 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar