Speltips 2/7 Belgien – Italien | Kvartsfinal

Toppmöte vankas i den andra omgången i Champions League.

Speltips 2/7 Belgien – Italien | Kvartsfinal

Speltips 2/7 Belgien – Italien | Kvartsfinal | Det är dags för EMs förmodligen hetaste möte bland de mest formstarka lagen, nämligen inga mindre än Belgien och Italien. Bägge lagen har full pott i samtliga matcher och det är dags för ett av lagen att lämna turneringen.

Belgien

För Belgiens del så råder det oklarheter huruvida Kevin De Bruyne och Eden Hazard blir tillgängliga för spel inför detta möte eller inte. Om en av dessa saknas inför detta mötet så blir det tufft för Belgien och skulle det visa sig att man saknar bägge inför detta möte så blir det otroligt tufft även för ett lag som Belgien. Man har gjort det bra hittills under EM och har vunnit samtliga fyra matcher som man har spelat. Man har gjort åtta mål framåt och endast släppt in ett mål. För att kunna slå Italien så behöver man se till att göra en offensivt stark match, vilket vi är vana vid att se Belgien göra. Man har ett snitt på två mål per match och lyckas man hålla sig till det snittet i även detta möte så har man enorma chanser att ta sig vidare. Det återstår att se hur Belgien ställer upp på fredag och hur man tar sig an uppgiften.

Italien

Italien är just nu det mest formstarka landslaget. Man har gjort det otroligt bra under Mancini och är favoriter i detta möte. Huruvida Chiellini är tillbaka och Florenzi är tillgänglig inför detta möte återstår att se. Men vad vi vet är att Chiellinis ersättare Acerbi har gjort det mycket bra och Italien spelar med ett exceptionellt bra defensivt spel och det är knappast den defensiva biten vi är oroliga över. Offensivt sätt är man också mycket bra och man har under EM gjort nio mål framåt och endast släppt in ett mål, vilket är ett superstarkt facit att ta med sig inför detta möte. Italien är ett mycket kollektivt starkt lag och lyckas man fortsätta spela på den nivå man har visat att man håller så tror vi absolut att man har goda chanser att ta sig vidare till en semifinal. Det ska bli mycket intressant att se hur man tar sig an belgarna.

Speltips 2/7 Belgien – Italien | Kvartsfinal

Motivering till speltipset

Samtidigt som Hazard och Kevin De Bruyne ser ut att saknas inför matchen så kan vi konstatera att Chiellini ser ut att vara tillbaka och det är framför allt Belgiens saknad av De Bruyne som kommer att förändra en hel del. Vi såg det inte allra minst mot Danmark när De Bruyne klev in och vände 1-0 underläget till 1-2 och med tanke på hur starka Italien har visat sig vara och den enorma svit som de bär med sig så tror vi på att detta är italienarnas match. Vi ser fram emot detta möte och håller tummarna för att Italien avancerar då William Hill bjuder på 1,65 gånger insatsen för ett italienskt avancemang.

Speltips 2/7 Belgien – Italien | Kvartsfinal

Italien tar sig vidare | 1,65 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Spela hos populära bettinsajter!

[table_list num=”10″ cat=”bettingsajter” sort=”rating”

Relevanta artiklar