Speltips 2/6 Sverige – Danmark Landskamp

Speltips 2/6 Sverige – Danmark Landskamp | Äntligen dags för vårt kära Sverige att spela emot Danmark, som är ett otroligt bra måttstock inför VM.

Sverige har redan tagit ut sin nettotrupp inför VM, vilket innebär att vi blir det enda landslaget som har gjort detta. Resterande landslag har alltså tagit ut något som kallas för ”brutto-trupp” vilket innebär att man tar ut landets 30-35 bästa spelare och tar ut en topp 23 trupp. Sverige har redan tagit ut sin topp 23 trupp som kallas för ”nettotrupp” vilket är ett positivt tecken. Det innebär att Janne har koll på vilka spelare han vill ha med till VM och det ger även landslaget tid att jobba ihop sig och skapa en gruppdynamik som behövs i ett så viktigt mästerskap som VM.

Danmark har precis som Sverige vunnit två matcher, förlorat två matcher och spelat oavgjort två matcher under de sex senaste. Sverige har dock haft ett tuffare motstånd och senast Danmark spelade mot Sverige så förlorade man. Danmark har en stark trupp med spelare som Delaney, Christian Eriksen, Simon Kjaer och Kasper Schmeichel och som är otroligt skickliga och spelar i toppligorna. Danmark som också spelar VM behöver förbereda sig inför de tuffa matcherna som väntar och därför så är det viktigt att leverera en match som denna.

Vi förväntar oss en match där bägge lagen spelar försiktigt och vill hålla bollen till en början och ju mer matchen utvecklar sig så kommer den bli mer och mer intensiv. Danskarna vill ha revansch efter senaste förlusten mot Sverige och just nu är de starkare än vad de har varit på länge. Sverige och Janne behöver visa att man håller måttet, med tanke på gruppen med Mexico, Tyskland och Sydkorea i gruppen och det finns inga garantier på långa vägar att Sverige tar sig vidare. Danmark har också en tuff grupp med Peru, Australien och sist men inte minst en av nationerna med kanske starkast trupp, Frankrike. Vi tror på en händelserik tillställning där matchen är vidöppen.

Speltips 2/6 Sverige – Danmark Landskamp

Kvällens landskampsmatch mellan Sverige – Danmark kickar igång 19:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Mål nummer två – Andra halvlek (2,26 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål i första halvlek – Under 0,5 (2,45 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Mål nummer två – Andra halvlek | Odds 2,26 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål i första halvlek – Under 0,5 | Odds 2,45 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar