Speltips 2/5 Roma – Liverpool

Speltips 2/5 Roma – Liverpool. Dags för den sista semifinalen där Roma står som värd för gästerna Liverpool.

I första matchen lyckades Liverpool styra i princip hela matchen och med en otroligt fin insats av Salah så stod det 5-0 innan Roma lyckades höja sig och hitta nätet två gånger med slutresultatet 5-2.

Roma behöver vinna matchen med 3-0 för att man ska kunna gå vidare alternativt med 4-1 om Liverpool skulle lyckas göra ett mål. Om Roma lyckas pressa Liverpool och hålla mycket boll så tror vi absolut att det är fullt möjligt. Roma lyckades trots allt slå Barcelona i en match som skulle vara ännu svårare att vinna med 3-0. Roma har överraskat den här säsongen och de har tagit sig vidare i en grupp där Atletico Madrid och Chelsea var favoriter och därav räknar vi aldrig bort Roma.

Liverpool har haft en enastående säsong när det kommer till det offensiva spelet. Man har lyckats göra 80 mål på 36 matcher i Premier League vilket är andra mest efter Manchester City som gjort otroliga 102 mål. Fimino, Mané och Salah har lyckats göra 28 mål i Champions League och att de skulle lämna Stadio Olimpico utan att göra något mål känns på förhand helt orimligt. Men vi vet att Roma har ett försvarsspel som kan vara otroligt vattentätt i sina bästa stunder och för att Roma ska kunna ta sig till final så måste de göra en perfekt match.

Speltips 2/5 Roma – Liverpool

Onsdagens match kickar igång 20:45 och vi ser matchen som oförutsägbar men förutspår många mål som bägge lagen bjuder på i majoriteten av sina matcher. Eftersom att Liverpool lyckades göra 5 mål mot Roma på hemmaplan så tror vi att Liverpool hittar nätet flertalet gånger och något som talar för det är statistiken som Firmino, Salah och Mané tillsammans visat upp under årets upplaga av både Champions och Premier League.

Roma kan lyckas vända på steken men de har en alldeles för låg lägstanivå för att kunna ta sig till en Champions League final. Det är mycket möjligt att de lyckas göra 1-2 mål men att inte släppa in några mål ser vi inte som sannolikt.

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Rimlig | Bortalaget antal mål – Över 1.5 (1,88 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Bortalaget vinner (2,80 gånger insatsen)

Bortalaget antal mål – Över 1.5 | Odds 1.88 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 2.80 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar