Speltips 2/3 Man City – Wolverhampton | Premier League

Speltips 2/3 Man City - Wolverhampton | Premier League

Speltips 2/3 Man City – Wolverhampton | Premier League
Man City går som tåget och har 20 raka vinster i Premier League vilket är ofattbart starkt av de himmelsblåa från Manchester. Wolverhampton har en mycket tuff match framför sig.

Man City har av naturliga skäl det stora favoritskapet på sin sida inför den här matchen. Man har 20 raka vinster vilket är otroligt starkt och är storfavoriter i detta möte. Man har lyckats plocka 62 poäng och har ett mycket stort försprång mot Man United som står på 50 poäng på lika många matcher spelade. Man har spelat 26 omgångar och ligamästarna börjar formas med tanke på försprånget som Man City har mot övriga lag. Man ställs under tisdagen mot Wolverhampton som har nästan hälften så många poäng och står alltså på plats 12 i Premier League efter sina 34 plockade poäng. Dock så finns det även alltid ett slut på starka sviter och för att inte få sviten att ta slut så behöver Man City fortsätta att ösa på framåt samtidigt som att man är otroligt starka defensivt. Pep Guardiola ser just nu ut som starkaste laget i Europa och att förlänga sviten med tanke på att Champions League börjar närma sig sitt slut är otroligt viktigt.

Wolverhampton har höjt sig efter en tuffare period och man har inte förlorat någon av sina fem senaste matcher i Premier League. Man har vunnit tre av dessa och spelat oavgjort under två av matcherna. Man har gjort sex mål under de fem senaste matcherna och släppt in tre. Dock så möter man ett Manchester City i storform och man kommer att få det mycket tuff under detta möte. Man har dock en tendens att spela bra mot storlag och vi hoppas på att man lyckas med detta även i detta möte. För att lyckas slå City, eller plocka poäng mot City på bortaplan så gäller det att man är felfria defensivt och lyckas få in mer än ett mål eftersom att City sällan går av plan utan att göra något mål. Styrkan i Wolverhampton ligger i deras rörelse och kontringsspel och när City står högt med laget så behöver man hitta sina tillfällen för att skapa kontringar. En mycket tuff match väntar för Wolverhampton.

Speltips 2/3 Man City – Wolverhampton | Premier League

Speltips | Över 2,5 mål | 1,74 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har ett mycket hett möte framför oss där två formstarka lag ställs mot varandra. Den givna favoriten är som sagt hemmalaget och bägge lagen är offensivt starka. Vi tror därför på en match med många anfall och mycket kontringar åt bägge hållen och detta bäddar för ett spel där vi tror på över 2,5 mål. Mycket spelvärt anser vi och vill även önska er som ryggar ett stort lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar