Speltips 2/2 Inter – Juventus | Coppa Italia

Speltips 2/2 Inter - Juventus | Coppa Italia

Speltips 2/2 Inter – Juventus | Coppa Italia
Vi går ett toppmöte tillmötes där Inter tar emot Juventus i Coppa Italia. Det är semifinal vilket innebär totalt två möten där detta möte blir det första av dubbelmötena.

Inter har visat att de kan slå både Juventus och även ligaledaren Milan. Man slog ut Milan förra veckan efter att ha vänt 1-0 till 1-2 efter Christian Eriksens frispark i slutminuterna. Man har ett högt självförtroende men tvingas tyvärr att ställa upp mot Juventus utan Lukaku och Achraf Hakimi som är avstängda under detta möte. Detta innebär att man tappar offensiv styrka på högerkanten då Hakimi inte kan spela och man tappar även tyngd i offensiven då man saknar Lukaku, som är en renodlad targetplayer för Inter men även en fantastisk kreatör framåt. Man har en bra form och har endast förlorat en av sina tio senaste matcher och har för närvarande tre raka vinster. Man har ett mycket bra flyt i det offensiva spelet och har gjort åtta mål under sina tre senaste matcher vilket är otroligt bra för att ha ställts mot lag som Milan och Fiorentina. Ska Inter lyckas vinna mot Juventus i detta möte så gäller det att man fortsätter spela en farlig offensiv fotboll, för den defensiva biten kommer säkerligen att fungera som de brukar, men vi sätter ett stort frågetecken på ett Inter utan Lukaku och även Hakimi som brukar leverera offensivt.

Juventus kommer från fyra raka vinster och är säkerligen revanschsugna mot Inter med tanke på att man förlorade senast mot Inter för ett par veckor sedan i Serie A. Man har inför detta möte fyra raka vinster och har under dessa matcher gjort elva mål, vilket är otroligt starkt. Dock så har man matchats mot betydligt sämre lag. Detta mötet är psykologiskt viktigt för Juventus som förlorade med 2-0 senast på bortaplan mot Inter och ska man lyckas plocka poäng i ligan så behöver även den psykologiska biten vara på plats för Juventus del. Juventus förväntas ställa upp med Cristiano Ronaldo och Dejan Kulusevski längst fram vilket kommer utgöra ett stort hot mot Inters backlinje. Paulo Dybala saknas inför morgondagens möte pga skada men annars ser man ut att ha en mycket bra trupp inför detta möte. En stor fördel för Juventus är att man har en helt okej bredd och kan variera sin formation. Dock så har mittfältet i det svartvita laget varit ifrågasatt under säsongen och det var mycket tydligt senast man ställdes mot Inter att man brast i sitt spel på mittplan. Det ska bli intressant att se hur Juventus revanscherar sig mot Inter.

Speltips 2/2 Inter – Juventus | Coppa Italia

Speltips | Juventus vinst | 2,88 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast lagen möttes så hade Inter ett stort övertag matchen igenom. Dock så saknar man Lukaku och Hakimi, som vi redan nämnt och vi tror att detta utgör en stor skillnad för Inters del. Med tanke på att man saknar sina två viktigaste spelare samtidigt som Juventus-vinst ger en utdelning på 2,88 så kan vi inte annat än att spela på en rak tvåa. Otroligt spelvärt, lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar