Speltips 2/10 Fiorentina – Sampdoria | Italienska Serie A

Speltips 2/10 Fiorentina - Sampdoria | Italienska Serie A

Speltips 2/10 Fiorentina – Sampdoria | Italienska Serie A
Det är dags för ett möte mellan Fiorentina och Sampdoria. Mycket har hänt kring bägge klubbarna de senaste åren och som oftast så blir det många mål i den här matchen.

Fiorentina har en riktigt bra form och visade upp en stor del av sitt register senast mot Inter. Man hade en 2-3 ledning på San Siro med bara minuter kvar men lyckades tyvärr inte hela vägen. Inter gjorde ett mål i minut 87 och ett till i minut 89 vilket ledde till en poänglös omgång för laget från florens. Innan matchen mot Inter så slog man Torino i öppningsmatchen med 1-0 i en match som stod och vägde länge. Nu gäller det att studsa tillbaka snabbt mot ett betydligt svagare Sampdoria. Huruvida man lyckas lösa uppgiften återstår att se. Men vi kan vänta oss ett möte där Fiorentina har stafettpinnen i egna händer.

Sampdoria har har det tufft på sistone. Man har två raka förluster, första i öppningsmatchen mot Juventus där man åkte på stryk med 3-0 på bortaplan och även senast i en tung förlust mot Benevento på bortaplan. Matchen slutade 2-3 och att inte plocka en poäng för andra matchen i raden, mot en nykomling på hemmaplan är ytterst tungt. Nu åker Sampdoria till florens för att jaga första poängen i Serie A. Man har en tuff match framför sig och ska man lyckas plocka en eller tre poäng så gäller det att man håller reda på Fiorentinas kreatörer, Federico Chiesa, Franck Ribery och även en blixtsnabb Kouame som kommer hota i djupledsspelet. En tuff uppgift för Sampdoria väntar och en vinst i den här matchen hade varit otroligt viktig för lagmoralen.

Speltips 2/10 Fiorentina – Sampdoria | Italienska Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Över 2,5 mål (1,79 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en händelserik match minst sagt. Senaste fem mötena lagen emellan så har det blivit totalt  21 mål vilket ger ett snitt på strax över 4 mål per match. Vi tror på att historien upprepar sig och att det blir en målrik tillställning på Stadio Artemio Franchi. Över 2,5 mål för 1,79 gånger pengarna, helt klart övertygande bara man tittar på målsnittet lagen emellan. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar