Speltips 2/1 Real Madrid – Celta Vigo | La Liga

Speltips 2/1 Real Madrid - Celta Vigo | La Liga

Speltips 2/1 Real Madrid – Celta Vigo | La Liga
Vi välkomnar 2021 med ett härligt speltips i matchen där huvudstadslaget Real Madrid tar emot gästerna Celta Vigo.

Real Madrid har en mycket bra form och har vunnit sex av sina sju senaste matcher. Dock så spelade man oavgjort senast mot Elche i 1-1 matchen trots det stora övertaget som man haft, spelmässigt som statistiskt. Man ligger på en andraplats i tabellen, två poäng bakom Atletico Madrid men har dock spelat två matcher mer och man har därav inte råd att bjuda storstadsrivalen på ett större försprång än vad de redan har. Nu ställs man mot Celta Vigo som har en mycket bra form och för Real Madrids del så gäller det att man fortsätter att spela med ett starkt defensivt spel som man visat upp under den senaste tiden. För precis som alla vet så har det offensiva spelet sällan varit ett problem för Los Blancos. Vid en vinst i detta möte så flyttas pressen över på Atletico Madrid och ska Real Madrid utmana om ligaguldet så är det här en match man bara ska vinna.

Celta Vigo har en myket bra form och har precis som Real Madrid vunnit sex av sina sju senaste matcher och spelat oavgjort i en match. Nu beger man sig till Madrid och har ett tufft möte framför sig på bortaplan. Styrkan för Celta Vigos del är den offensiva briljansen de bjuder upp på under sina matcher. Man har under sina fem senaste matcher gjort 14 mål vilket ger ett snitt på drygt 2,8 mål per match, vilket är helt otroligt. Nu ställs man i en mycket bra prövning mot Real Madrids starka defensiv och behöver fortsätta leverera om man ska plocka poäng på bortaplan mot Los Blancos. Celta Vigo har haft det svårt mot Real Madrid och har inte vunnit en enda match av de nio senaste mellan dessa lagen. Trots en bra form så går Celta Vigo högst troligt mot sin första förlust på ett bra tag, det har varit ett tight spelschema och man har inte riktigt ställs mot något topplag hittils förutom mot Sevilla och då åkte man på en tung 4-2 förlust.

Speltips 2/1 Real Madrid – Celta Vigo | La Liga

Speltips | Real Madrid vinst | 1,59 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
I detta möte så ställs Celta Vigos starka offensiv mot Real Madrids starka defensiv och laget som vinner den kampen kommer att plocka med sig tre poäng. Real Madrid är de starkare laget både på papper och spelmässigt, formerna ser likadana ut men med tanke på att Real Madrid plockat många poäng mot storlag den här säsongen så tror vi att historian upprepar sig även i detta möte. Vinst Real Madrid, 1,50 gånger insatsen, lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar