Speltips 19/10 | OGC Nice – S.S. Lazio

Speltips 19/10 | OGC Nice – S.S. Lazio blir en av de bättre matcherna ikväll och Europa League. Franska laget Nice spelar på hemmaplan mot Italienska storlaget Lazio från Rom. Hemmalaget ligger just nu bäst till i gruppen men i ligan går det sämre på en 14e placering. Bortalaget ligger strax bakom Nice i gruppen och har idag möjligheten att gå upp på första platsen. I ligan går det väldigt bra för Lazio som just nu ligger på 4e plats i Serie A och fortsätter att överraska denna säsongen.

Det är två bra lag i grunden helt klart men frågan är vilket lag som kommer att gå längst i turneringen. Båda lagen är vana att spela i Europa vilket också är något man förstår när båda lagen ligger bäst till i gruppen. Det blir väldigt spännande att kolla denna match ikväll som spelas i Frankrike. Förmodligen kommer det att bli en fartfylld match med mycket spel och målchanser. Vi vet att Lazio är ett lag som gillar att spela boll och gå framåt med hög press. Vi vet samtidigt att Nice också brukar försöka hålla i bollen rätt mycket men däremot inte lika offensiva som Lazio.

Lazio har börjat att visa sig starkare och starkare de senaste åren och är på gång att ta tillbaka sitt rykte som ett av Italiens bästa lag vilket visar sig i ligan just nu. Detta är en väldigt svår match att spela på då båda lagen är väldigt bra och ganska jämna. Däremot så känner vi ändå att vi vill chansa på att Lazio tar hem segern idag. Oddset är väldigt generöst på att Lazio vinner matchen ikväll. Vi får oddset 2.75 gånger pengarna hos Mobilebet. Nya kunder får även möjligheten att nyttja en oddsbonus som presenteras här nedan.

Speltips 19/10 | OGC Nice – S.S. Lazio

Spel: Lazio att vinna matchen
Odds: 22.75 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar