Speltips 19/10 | Everton FC – OL Lyon

Speltips 19/10 | Everton FC – OL Lyon blir en väldigt spännande och rolig match ikväll. Två stora lag möts på Evertons hemmaplan i Liverpool, England. Lyon ligger på andra plats i gruppen och Everton ligger sist. Det känns som att hemmalaget inte är så jätte bra verken i ligan eller i Europa League denna säsongen. I ligan ligger man på plats 16 av 20 vilket är under förväntningarna för ett lag som Everton som dessutom har fått tillbaka Wayne Rooney till laget.

Lyon placerar sig bättre i ligan och är just nu på 6e plats i Ligue 1. Man har visat flera gånger att man kan stå upp mot de större och bättre lagen. Det känns som att Lyon kommer att ta större plats i både Franska ligan men också i Europa. Dom har dessutom alltid varit ett av de bättre lagen inom Fransk fotboll.

Det känns som att Lyon kommer att styra stora delar av matchen. Förmodligen med ett högt tempo och mycket press för att försöka skapa målchanser. Frågan är om Everton kommer att ta vara på att man spelar på hemmaplan. Troligtvis så kommer det att vara en rätt rolig match ändå med en hel del olika situationer och målchanser. När vi kikar på Lyon så kan vi bara säga att det är ett offensivt lag som har hög press och hela tiden fyller på laget framåt vilket göra att man ofta skapar bra situationer, målchanser och annat roligt under matchen.

I kvällens Speltips 19/10 | Everton FC – OL Lyon så tror vi att Lyon kommer att styra matchen och dessutom känns bortalaget som det bästa laget just nu. Laget är också bra på att skapa målchanser och lägga mål. Därför tar vi en chansning ikväll och placerar vårat spel på Lyon vinst. Hos Mobilebet fick vi oddset 2.50 gånger pengarna vilket vi tycker är väldigt spelvärt och roligt.

Speltips 19/10 | Everton FC – OL Lyon

Spel: Lyon att vinna matchen
Odds: 2.50 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar